Dolar $
33.58
%0.01 0
Euro €
36.71
%0.01 0
Sterlin £
42.92
%-0 -0
Çeyrek Altın
4291.65
%0.16 6.81
SON DAKİKA
Kültür - Sanat - Magazin Çarşamba 07 Ağustos 2024 02:09

GEÇMİŞİN EĞLENCESİ, BUGÜNÜN HİTLERİ

Dünyaca ünlü isimleri, gösterileri ve yapımları sanatseverlerle buluşturan Piu Entertainment, Scott Braddlee's Postmodern Jukebox'ı 10. Yıl turnesi kapsamında İstanbul'da ağırlayacak. Klasik seslere yenilikçi bir dokunuş katarak 'bugünün hitlerini dünden' çalan Scott Braddlee's Postmodern Jukebox, 1 Eylül 2024'de Uniq Açıkhava'da müzikseverleri geçmiş yılların çılgın eğlencesine götürecek.

Geçmişin eğlencesi, bugünün hitleri

Pop müziği bir zaman makinesinde yorumlaması ile tanınan, New Yorklu piyanist Scott Bradley tarafından kurulan müzik kolektifi Scott Braddlee’s Postmodern Jukebox, günümüzün en popüler hitlerini geçmişin efsanevi klasik soundları ile yorumlayarak müzikseverleri pop müzik tarihinde eğlenceli bir yolculuğa çıkarıyor.

Çok yetenekli şarkıcılar ve müzisyenlerden oluşan Postmodern Juke Box, Miley Cyrus’u The Platters, Bruno Mars’ı Frank Sinatra, Gun’s ans Roses’ı Bessi Smith yorumu ile sürpriz konuklar eşliğinde dinleterek izleyenlere tüm zamanların en heyecan verici canlı müzik deneyimlerinden birini yaşatıyor.

Postmodern Juke Box, 2022 yılında İstanbul, Çeşme ve Bodrum turnesiyle kapalı gişe sahne alıp, unutulmaz performanslar gerçekleştirmişti. 1920’lerden 1970’lere uzanan vintage temalara uyarlanmış günümüzün hit şarkıları, eşsiz sesler, caz enstrümanları ve enerjik tap dans performanslarıyla, izleyicileri eğlenceli ve müzik tarihinin çeşitli dönemleri arasında olağanüstü bir yolculuğa çıkaracak bir konser bekliyor.

Biletler Biletix, Passo, Bubilet ve Biletinial’da satışta.

Piu Entertainment Hakkında;

Piu Entertainment, müzik, tiyatro, opera, müzikal, dans ve sahne şovları gibi farklı disiplinlerde prestijli prodüksiyonların yapımcılığını ve organizasyonunu gerçekleştirmektedir. İstanbul ve Londra ofisleriyle global entertainment sektörünü yakından takip eden Piu Entertainment, Birleşik Krallık’ta yabancı dünya starları ile konserler düzenleyen ilk Türk organizasyon şirketidir. Goran Bregovic, Lara Fabian, Kitaro, Buika, Isabelle Huppert, Monica Belluci, Havasi ve daha birçok yıldızın etkinliklerini dünyaca ünlü Royal Albert Hall, Barbican Centre, Southbank Centre ve Hammersmith Apollo gibi ikonik salonlarda gerçekleştirmektedir. Londra’da İngiliz oyuncu ve yaratıcı ekibiyle üretilen En İyi Müzikal Tony Ödülü sahibi, Green Day’s American Idiot müzikalinin ve 2016 yılında dünya prömiyeri İstanbul’da gerçekleşen, Banksy’nin “The Story Behind: Banksy – Global Art Show” sergisinin ortak yapımcısıdır. Ocak 2020’de prömiyer yapan ve bilet satış rekorları kıran, Türk tiyatrosunun en önemli prodüksiyonlarından, 19 ödül sahibi Amadeus’un, Küheylan, Timsah Ateşi’nin SAKM ile ortak yapımcılığını üstlenmektedir. Cumhuriyet’in 100. Yılı için özel olarak sahneye konan, Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlarından biri olan 1923 Müzikali’nin ve Aşık Shakespeare oyunlarının da SAKM ve Zorlu PSM ile ortak yapımcısıdır. Sanatı ilham kaynağı ve evrensel bir dil olarak gören Piu Entertainment, sanat dünyasında 11. yılını kutluyor.