SON DAKİKA
İnşaat ve emlak Cuma 27 Eylül 2024 02:47

FUZUL TOPRAK'IN BAŞAKŞEHİR AYAZMA PROJESİ İLGİ GÖRDÜ

Fuzul Topraktan, İstanbul'un hızla gelişen Başakşehir bölgesinde tanıttığı yeni projesi 'Başakşehir Ayazma' ile büyük bir başarı elde etti.

Fuzul Toprak'ın Başakşehir Ayazma projesi ilgi gördü

Projenin lansmanı, yatırımcılardan yoğun ilgi görerek sadece iki gün içinde 156 konuta denk arsa oranlarının tamamının satılmasını sağladı. Bu durum, Fuzul Topraktan’ın sektördeki güçlü konumunu ve güvenilirliğini bir kez daha kanıtlamış oldu.

Başakşehir Ayazma projesi, toplamda 7.117,92 metrekarelik bir alanda inşa edilecek. Yatırımcılar, 2+1, 3+1 ve 4+1 tiplerinde çeşitli konut seçenekleri ile 1.650.000 TL’den başlayan fiyatlarla arsa oranlarına sahip olabilecekler. Proje, Aşamalı Konut Sahibi Olma Sistemi ile yatırımcılara esnek bir ödeme planı sunuyor. Bu sistem, yatırımcıların arsa oranı yatırımlarını yaptıktan sonra inşaat maliyetlerini taksitler halinde karşılayarak konut sahibi olmalarını sağlıyor.

Fuzul Topraktan Genel Müdürü Aydın Özkan, projeye gösterilen bu yoğun ilginin kendilerini son derece mutlu ettiğini ifade etti. Özkan “Yüksek katma değerli projeler sunarak, yatırımcılarımıza kaliteli yaşam alanları sunmaktan gurur duyuyoruz. Başakşehir Ayazma projemiz, hem yatırımcılar hem de ev sahibi olmak isteyenler için cazip fırsatlar sunmaktadır. Bu proje ile barınma ihtiyacını karşılamak için üzerimize düşeni yapmaya kararlıyız” dedi.

Başakşehir Ayazma projesi, stratejik konumuyla da dikkat çekiyor. Atatürk Olimpiyat Stadı’nın tam karşısında yer alan proje, Başakşehir Çam ve Sakura Devlet Hastanesi, İstoç, Masko, İkitelli OSB ve Mall Of İstanbul AVM gibi önemli lokasyonlara sadece 5 dakikalık mesafede konumlanıyor. Bu özellikler, projeyi hem yatırımcılar hem de aileler için cazip hale getiriyor.

Fuzul Topraktan, 12 Ekim’de Yeni Esenler projesinin lansmanını gerçekleştirecek. Bu yeni proje ile birlikte, konut sahibi olma sürecinde daha fazla fırsat sunmayı hedefliyor. Şirket, Türkiye genelinde konut erişim sorununu çözmeye yönelik çalışmalarına devam ederken, yatırımcılara güvenilir ve kaliteli yaşam alanları sunmaya kararlılıkla devam ediyor.

Fuzul Topraktan, konut erişim sorununa kalıcı çözümler üretme yolunda güçlü adımlarla ilerlemeye devam edecek ve İstanbul ile diğer illerdeki yatırımlarını aynı kararlılıkla sürdürecek. Bu yaklaşım, hem yatırımcılar hem de ev sahibi olmak isteyenler için büyük fırsatlar sunuyor.