Dolar $
33.09
%0.28 0.09
Euro €
36.07
%0.18 0.06
Sterlin £
42.96
%0.25 0.11
Çeyrek Altın
4239.01
%0.93 38.44
SON DAKİKA
Serpil PORTAKAL | Teknoloji Pazartesi 15 Temmuz 2024 21:14

FUJIFILM'İN YENİ ÜRÜNÜ İNSTAX WIDE 400™ VE YENİLENEN ÖZELLİKLERİYLE İNSTAX MİNİ LİPLAY™ SATIŞA SUNULDU

Fujifilm, çok sevilen instax™ fotoğraf makinesi serisinde yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Instax™ WIDE ailesinin son üyesi olan, instax WIDE 400™ ve tasarımsal açıdan üç yeni renk, doku, donanım yazılımı ve şarj girişiyle yenilenen instax mini LiPlay™ satışa sunuldu.

FUJIFILM'in yeni ürünü instax WIDE 400™ ve yenilenen özellikleriyle instax mini LiPlay™ satışa sunuldu

FUJIFILM, instax™ ürün grubuyla kullanıcılarını memnun etmeye devam ediyor. “Daha fazlasına yer aç™” sloganıyla piyasaya sunulan yeni ürün instax WIDE 400™, 10 yıl önce piyasaya sürülen instax WIDE 300™'ün devamı niteliğinde bir üründür. Mini filmin iki katı genişlikte çekim yapan, WIDE formatta analog bir anlık kamera olan instax WIDE 400™, grup çekimleri ve manzara çekimleri için ideal. Fotoğrafçının, fotoğraf nesnesinin etrafını da dahil ederek tüm atmosferi yakalamasına imkan tanıyan yeni ürün, kameraya eklenen otomatik zamanlayıcı sayesinde grup çekimlerini daha iyi hale getirerek, kimsenin kameranın arkasında kalmasına izin vermiyor. Tripoda ihtiyaç duymadan mükemmel açıyla çekim yapmayı sağlayan kamera açısı ayarlama aksesuarı da bulunuyor. Ayrıca kamerayla birlikte verilen yakın çekim lensi takılarak, orijinal instax™ WIDE çekimlerinin yanı sıra 40 cm'ye kadar yakın fotoğraflarla güzel makro görüntüler elde edilebiliyor. Bunun yanı sıra instax mini LiPlay™ 2'si 1 arada hibrit anlık fotoğraf makinesi de yenilenerek yeni özellikleri ve renkleriyle kullanıcıların beğenisine sunuldu.

 

Geniş formatlı filmle uyumlu analog anlık kamera: instax WIDE 400™

instax™ WIDE formatlı filmle uyumlu kamera, otomatik pozlama ve flaş kontrolü sayesinde lensin çevrilerek açılmasına ve deklanşöre kolayca basılmasına olanak tanıyor. Kullanıcılar, lensi çevirip makineyi açtıktan sonra, aynı yönde biraz daha çevirerek Manzara moduna geçebilir ve 3m'den daha uzak bir mesafeden manzaralar yakalayabilir. Ayrıca, kamerayla birlikte verilen yakın çekim lensini takarak makro fotoğraflar için 40 cm'ye kadar mesafeden görüntü alınabilir. Kameranın ön tarafına takılı kolla çalıştırılan bir otomatik zamanlayıcı bulunur. Kol çevrildiğinde LED ışıklar sırayla yanar ve otomatik zamanlayıcı 10 saniyeye kadar ayarlanabilir. Deklanşöre basıldığında geri sayım başlar ve LED ışıklar iki saniyede bir teker teker söner. Böylelikle grup çekimleriniz kolayca yapılırken zamanlayıcı sesinin ve ikonik kolu döndürmenin keyfine varılabilir. Ürünle verilen kamera açısı ayarlama aksesuarıyla tripoda ihtiyaç duymadan, ideal çekim açısı için iki yükseklik seçeneğinden biri de seçilebiliyor.

İlk hibrit kamera instax mini LiPlay™ artık 3 farklı renkte

Son trendleri yakalayan Matcha Green, Misty White ve Deep Bronze olmak üzere 3 renkte ve özel farklı dokularda üretilen instax mini LiPlay™’in yeni versiyonunda aynı işlevsellik, kullanım kolaylığı ve kompakt tasarım korunuyor: Sesli mesaj kaydetmeye yarayan ses işlevi ve akıllı telefon görüntülerini yazdırmaya yarayan akıllı telefon yazıcı işlevi gibi özellikler de devam ediyor. Kameranın şarjı için artık USB Type-C de kullanılabiliyor. Ayrıca, daha önce bir web sitesinden indirilip mikro SD'ye kaydedilmesi gereken donanım yazılımı güncellemesi, şimdi instax mini LiPlay™ ile cihaza özel uygulamayı bağlayarak basitçe yürütülebiliyor, bu da kullanım kolaylığını daha da artırıyor. Mevcut instax mini LiPlay™'de olduğu gibi, kameranın 13 tasarım çerçevesi ve 6 filtresi bulunurken, özel uygulamada 60'ın üzerinde tasarım çerçevesi bulunuyor. Çerçeve ve filtrelerle de görüntülere efekt verilebiliyor.

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR