Dolar $
32.9
%0.19 0.06
Euro €
35.27
%0.04 0.01
Sterlin £
41.62
%-0.06 -0.02
Çeyrek Altın
4028.06
%0.65 25.51
SON DAKİKA
Cansu AKARCA | Teknoloji Pazartesi 24 Haziran 2024 10:05

FUJİFİLM, KULLANICILARINI BİRBİRİNDEN FAYDALI ETKİNLİKLERLE BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

Dünyanın en büyük fotoğrafçılık ve görüntüleme cihazları üreticisi olan Fujifilm, Türkiye'nin farklı noktalarında kullanıcılarına fayda sağlayacak ücretsiz etkinlikler düzenliyor.

Fujifilm, kullanıcılarını birbirinden faydalı etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor

Çalışmalarını dünya çapındaki tüm insanların yaşam kalitesini artırmaya yardımcı olmak hedefiyle yürüten Fujifilm, 2024 yılının başından bu yana İstanbul, Ankara ve Gaziantep’te 140journos, ünlü fotoğrafçı Koray Birand, Magnum Photos fotoğrafçısı Emin Özmen ve yönetmen Zeki Demirkubuz ile söyleşiler düzenleyerek, ortalama 350 katılımcıyı ağırladı. 

 

 

Türkiye’nin farklı noktalarında ücretsiz eğitimler düzenlendi

 

27 Ocak Cumartesi günü İstanbul’da gerçekleşen “Zeki Demirkubuz Film Gösterimi ve Söyleşisi” ile katılımcılar ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz’la buluşarak keyifli bir söyleşi gerçekleştirildi. 23 Şubat Cuma günü ise yine İstanbul’da düzenlenen “140journos Backstage Söyleşisi” ile katılımcılar merak edilen kamera arkası sürecinin nasıl işlediği, videolarının çekim ve kurgu teknikleri, yaratıcı süreçleri, 12 yıllık hikayesi ve şu anki durumu hakkında bilgi sahibi olundu. 18 Nisan Pazartesi günü ise yerli ve uluslararası alanda pek çok projede alanında en iyi işleri çıkaran isimlerden Koray Birand ile Ankara’da, “Koray Birand ile Geçmişten Geleceğe Fotoğraf ve Video” adında yaklaşık 450 kişinin katıldığı bir söyleşi gerçekleştirildi. 2 Mayıs Perşembe günü yönetmen Zeki Demirkubuz’un filmlerinden, başından geçen hikayelerden, sinemaya bakışından bahsettiği keyifli sohbet Gaziantep’te katılımcılarla buluştu. 10 Mayıs Cuma günü ise dünyaca ünlü Magnum Photos fotoğrafçısı Emin Özmen’in 20 yıllık hikayesi, bakış açısı ve izlediği yol hakkında sohbet edilen “Fotoğraf Hikayeciliği” söyleşisi katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR