Dolar $
%
Euro €
%
Sterlin £
%
Çeyrek Altın
%
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | SEKTÖRLER Cuma 14 Haziran 2024 11:01

FRENCH-TURKİSH CONSTRUCTİON DAYS'24 SEKTÖRÜN ÖNDE GELEN FİRMALARINI BİR ARAYA GETİRDİ

Sürdürülebilir ve hafif inşaat çözümlerinde dünya lideri olan Saint-Gobain, Fransız inşaat malzemesi üreticileri ile Türkiye'deki inşaat şirketlerini bir araya getiren "French-Turkish Construction Days'24" etkinliğinin destekçisi oldu.

French-Turkish Construction Days'24  sektörün önde gelen firmalarını bir araya getirdi

Fransız Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği (Business France), Türkiye Müteahhitler Birliği’nin ortak düzenlediği, Saint-Gobain Türkiye desteği ile gerçekleşen “French-Turkish Construction Days’24” etkinliğine Türkiye’nin en önde gelen 25 Türk inşaat firması, kalkınma ajansları ve yatırım bankalarının uzman sektör  temsilcileri, yapı sektöründeki faaliyet gösteren markalar etkinliğe katılım gösterdi.  

Açılış konuşmalarını etkinliğe ev sahipliği yapan Türkiye Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri Sayın Fuat Kasımcan ve Fransa'nın Ankara Büyükelçiliği Elçi Müsteşarı Sayın Julien Cats’in gerçekleştirdiği bu önemli buluşmada; sürdürülebilir ve enerji verimli inşaatlar için çözümler, enkaz sonrası yeniden inşa sürecindeki hafriyat ve atık yönetimi, ülkelerde sürdürülebilir inşaat ve altyapı finansmanı olmak üzere 3 ana konu ele alındı. Katılımcılar, sektörün sürdürülebilir geleceğini şekillendirecek yenilikçi çözümler ve teknolojiler üzerine bilgi alışverişinde bulunurken yeni iş birliği fırsatlarını da değerlendirme imkânı yakaladılar. 

Saint-Gobain Türkiye desteği ile Türkiye Müteahhitler Birliği merkez binasında gerçekleşen etkinlikte; Saint-Gobain Spesifikasyon Müdürü Kubilay Büyüklü, "Sürdürülebilir ve Hafif İnşaat Çözümleri" konulu konuşmasında, Saint-Gobain'in gelecek nesillere sağlıklı ve temiz bir çevre bırakma hedefi doğrultusunda geliştirdiği çevre dostu projeler ve sürdürülebilir yapılar için hafif inşaat çözümlerinin önemini vurguladı. 

Aynı günün akşamında “French-Turkish Construction Days’24” etkinliği kapsamında Fransa Büyükelçiliğinin ev sahipliğinde gerçekleşen kokteyl, katılımcı firmalar arasında güçlü bağların kurulmasına ve gelecekteki iş birliği fırsatlarının değerlendirilmesine de olanak tanıdı.

Saint-Gobain hakkında

Sürdürülebilir ve hafif inşaat çözümlerinde dünya lideri olan Saint-Gobain, inşaat ve endüstriyel pazarlara yönelik malzemeler ve hizmetler tasarlamakta, üretmekte ve dağıtmaktadır. Kamu ve özel binaların yenilenmesi, hafif inşaatların, inşaatların ve endüstrinin karbondan arındırılması için kesintisiz bir inovasyon süreciyle geliştirilmiş bütünleşik çözümler sunarak sürdürülebilirlik ve performans sağlar. Grubun tüm faaliyetleri ve taahhütleri var olma amacına "MAKING THE WORLD A BETTER HOME" hizmet etmektedir.

2023 yılında 47,9 milyar EUR satış, 76 ülkede 160.000 çalışan, 2050 yılına kadar Net Sıfır Karbon hedefine ulaşmaya kararlı

Saint-Gobain hakkında daha fazla bilgi için  

http://www.saint-gobain.com.tr adresini ziyaret edin.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR