SON DAKİKA
Teknoloji Cuma 13 Eylül 2024 02:20

FRANKFURT'TA ÜLKEMİZİ TEMSİL EDİYOR

Elli yıldan fazla bir süredir satış sonrası hizmetlerinde aktif rol alan Motor Aşin, iki yılda bir gerçekleşen Automechanika Frankfurt Fuarı'na bu yıl ikinci kez katılım gösteriyor. 10-14 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen platformda 2022 yılından sonra tekrar katılımcı olarak yer almanın heyecanını yaşadıklarını ifade eden Motor Aşin CEO'su Saim Aşçı, "Messe Frankfurt tarafından 1971'den düzenlenen Automechanika Frankfurt Fuar'ında sektör paydaşlarımızla buluşmak ve bir Türk markası olan Motor Aşin'in farkını Avrupa'ya taşımak için gidiyoruz. Kuruluş tarihi bizlerle aynı olan ve aynı miladı paylaştığımız bu devasa organizasyonda, 4 binden fazla katılımcı boy gösterecek ve 80 ülkeden sektör paydaşıyla otomotivin geleceği burada konuşulacak. Olabildiğince fazla misafir ağırlayarak milletimizin misafirperverliğini tüm Dünya'ya gösterecek, ülkemizi temsil edeceğiz." dedi.

Frankfurt'ta  Ülkemizi Temsil Ediyor

Ülkemizde otomotiv ve ticari araç pazarında, yedek parça ve satış sonrası sektörünün gelişiminde 50 yılı aşkın süredir önemli roller üstlenen Motor Aşin, bir Türk markası olarak Dünya arenasında ülkemizi temsil ediyor. Türkiye’nin en eski otomotiv şirketlerinden biri olan Motor Aşin, bu yıl 10-14 Eylül 2024 tarihleri arasında Almanya’da düzenlenen Automechanika Frankfurt Fuarı’nda ikinci kez katılımcı olarak boy gösteriyor.

Türkiye otomotiv satış sonrası hizmetleri ve yedek parça alanında söz sahibi bir ülke

150 metrekarelik ortalamanın üstünde bir stant ile fuardaki yerini alacak Motor Aşin’in CEO’su Saim Aşçı, “Türkiye satış sonrası alanında söz sahibi bir ülke ve Frankfurt’ta da bu gücü hissediyoruz. Yenilikçi kimliğimiz ve güçlü vizyonumuzla 1971’den bu yana düzenlenen Frankfurt Fuarı’nda ön plana çıkarak ülkemizi gururla temsil etmeyi hedefliyoruz. 80’den fazla ülkeden, 4 bin 200 farklı katılımcıyı misafir eden fuar çok kültürlüğü ile de kozmopolit bir deneyim sunuyor, sektörün nabzını tutan büyük bir platform olarak görülüyor, 15 farklı ülkede düzenleniyor. Frankfurt ise en büyüğü. Ülkemiz için ihracat fırsatlarını artacağı, iş birlikleri ve anlaşmaların yapılacağı verimli bir fuar olacak. Olabildiğince fazla misafir ağırlayarak milletimizin misafirperverliğimizi tüm Dünya’ya gösterecek, ülkemizi temsil edeceğiz.” dedi.


ABONE OL