Dolar $
32.88
%0.09 0.03
Euro €
35.2
%-0.15 -0.05
Sterlin £
41.59
%-0.14 -0.06
Çeyrek Altın
4019.27
%0.43 16.82
SON DAKİKA
Göksel ÇAKIR | Turizm Pazartesi 24 Haziran 2024 15:32

FOUR POİNTS BY SHERATON İZMİR OTEL MÜDÜRÜ TOLGA KAHRAMAN OLDU

Four Points by Sheraton İzmir'e yeni atama! Deneyimli yönetici Tolga Kahraman, sektördeki en güçlü portföyü sunan 30 markası ve 131 ülkede yer alan 7 bini aşkın tesisiyle hizmet veren Marriott otellerinden Four Points by Sheraton İzmir'in Otel Müdürlüğü görevini üstlendi.

Four Points by Sheraton İzmir Otel Müdürü Tolga Kahraman oldu

Bir iş seyahatinde ihtiyaç duyulan her türlü beklentiye yanıt verecek şekilde tasarlanmış, kusursuz bir iş oteli olan Four Points by Sheraton İzmir’e yeni otel müdürü atandı. Lüks otel yönetiminde 20 yılı aşkın tecrübeye sahip olan Veli Tolga Kahraman, Four Points by Sheraton İzmir Otel Müdürü oldu. Kahraman, değişimi teşvik etme, kaynakları optimize etme ve iş geliştirmeyi sürdürme konularında yetkin bir yönetici olmasının yanı sıra akıllı bina teknolojisinde uzman, çalışan eğitimi ve gelişiminde uzman bir isim.

Deneyimli bir yöneticiyi daha bünyelerine katmaktan mutluluk duyduklarını belirten Er Yatırım Genel Müdürü ve Marriott EMEA Danışma Kurulu Üyesi Ferzan Çelikkanat, “Markalı şehir içi otel yatırımcısı olma ve uluslararası fon değerine sahip bir gayrimenkul portföyü yaratma hedefiyle hareket ediyoruz. 300 milyon dolarlık bir yatırımla 10 yılda 20 otel yapmayı hedefledik. Bu hedefimize ulaşırken uzman, deneyimli isimlerle çalışmak başarı basamaklarını emin ve hızlı adımlarla tırmanmamızı sağlıyor” diye konuştu.

 

Amerika’da ve Türkiye’de iş deneyimi

 

Lise yıllarında turizme başlayan ve Dokuz Eylül Üniversitesi’nde Gastronomi ve Mutfak Sanatları alanında eğitim alan Kahraman, 2008 yılında Balıkesir Üniversitesi Otel Yönetimi Programı’nı tamamladı. Havalimanı, Resort ve Business otellerinde ön büro, kat hizmetleri, yiyecek ve içecek, gelir, satış, pazarlama ve sürdürülebilir iş çözümlerini kapsayan çeşitli operasyonları yönlendirmede önemli başarılar göstermiş olan Kahraman, Türkiye, ABD, Bahreyn ve Hırvatistan ülkelerinde Yotel, Accor, IHG ve Wyndham uluslararası zincir otellerinde çalıştı. Veli Tolga Kahraman, artık bu deneyimlerini, sektördeki en güçlü portföyü sunan 30 markası ve 131 ülkede yer alan 7 bini aşkın tesisiyle hizmet veren Marriott otellerinden Four Points by Sheraton İzmir’e aktaracak.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR