Dolar $
33.6
%0.18 0.06
Euro €
37.01
%0.37 0.13
Sterlin £
43.16
%-0.03 -0.01
Çeyrek Altın
4321.5
%-0.78 -33.72
SON DAKİKA
Teknoloji Çarşamba 14 Ağustos 2024 11:16

FOTOĞRAF TUTKUNLARINA ÜST DÜZEY ÇEKİM KALİTESİ

Casper, çekim kalitesine önem veren kullanıcılar için ürettiği yapay zeka destekli kameraya sahip Casper VIA serisi akıllı telefonları kulanıcıların beğenisine sundu.

Fotoğraf tutkunlarına üst düzey çekim kalitesi

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Casper, yapay zeka destekli kameraya sahip Casper VIA serisi akıllı telefonlarıyla güzel anıları, en canlı şekilde yakalamayı mümkün kılıyor.

Kamera yazılımları alanında faaliyet gösteren Arcsoft'un lisanslı yapay zeka yazılımıyla kullanıcılarına "Ultra Gece Modu" dahil olmak üzere 12 farklı çekim modunu seçili modellerinde sunan Casper VIA, karanlık ortamlarda dahi daha yüksek çözünürlüklü, daha net ve daha detaylı görüntüler çekme imkanı sağlıyor.

Özellikleri ve modern tasarımıyla kullanıcıların beklentilerini karşılayan Casper VIA X40, ekstra performansı ve ekstra gücüyle kullanıcıların tüm beklentilerini karşılıyor. Casper'a özel 3D glass tasarımı sayesinde pürüzsüz bir ekran görünümüne sahip olan Casper VIA X40, ince metalik çerçeveleriyle üst düzey görüntü sunuyor.

Arcsoft yapay zeka yazılımıyla güçlendirilmiş 24MP ön kamera canlı, parlak ve net özçekimler çekilmesini sağlarken, 50MP+5MP+2MP arka kamerasıyla da yüksek çözünürlükte canlı ve kaliteli fotoğraflar çekilebiliyor.

Tüketici deneyimlerinden yola çıkılarak oluşturulan gece siyahı, gece mavisi ve VIA beyazı olmak üzere 3 farklı renk seçeneği, telefonun modern ve üst düzey tasarımını da ön plana çıkarıyor.

Tek elle ultra geniş bir ekran deneyimini mümkün kılan şık ve yenilikçi tasarımı, 256 GB geniş depolama alanı, yapay zeka destekli 64MP arka kamerası ve 13MP ön kamerasıyla kullanıcıların beğenisine sunulan Casper VIA A40, beklentileri üst seviyelere taşıyor.

Casper VIA A40, 8 GB RAM özelliğine artı olarak sahip olduğu 8 GB Sanal RAM teknolojisi ve Android 13 işletim sistemi sayesinde yüksek performans gerektiren uygulamaları kolay ve akıcı kullanma avantajı sağlıyor.

Tasarımı ve şıklığıyla kendini belli eden Casper VIA A40, gece mavisi renginden gümüş griye ve VIA mavisi tonuna kadar uzanan renk seçenekleriyle öne çıkıyor. Kamera etrafındaki gümüş halka ise tasarımın gücünü ve kamera performansını vurguluyor.

- Casper VIA M40 dikkati çekiyor

Casper VIA telefon ailesinin en yeni üyesi Casper VIA M40, şık görünümü, yapay zeka destekli 50 MP arka ve 13 MP ön kamerası, uzun ömürlü 5 bin mAh bataryası ve 128 GB depolama alanıyla dikkati çekiyor. 6GB RAM'e ek 6 GB Sanal RAM ile yüksek performans sunan cihazın, inci beyazı, safir siyah ve opal mavi renk seçenekleri bulunuyor.

1600x720 çözünürlüklü 6.53 HD+ ekranı, 450 NIT parlaklığı ve 90Hz yenileme hızıyla görsel kalite sağlayan Casper VIA M40, Arcsoftun yapay zeka destekli 50 MP arka ve 13 MP ön kamerasıyla canlı ve derin fotoğraflar çekmeyi mümkün kılıyor.

2MP bokeh ve 2MP makro kameralarıyla da farklı çekim modları sunarak fotoğrafçılık deneyimini zenginleştiriyor. İnce, köşeli ve sadece 8.1 mm gövde inceliğine sahip Casper VIA X30 Plus, arka kapak tasarımında kullanılan özel dikey parlama efektiyle göz alıcı ve üst düzey bir görünüm sunuyor.

VIA X30 Plus, yapay zeka teknolojisine sahip 50MP'lik ana kamerasıyla yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çekebilirken ana kamerayı destekleyen 8MP, 118 derecelik geniş açı kamerasıyla tek bir kareye çok daha fazla perspektif sığdırıyor. VIA X30 Plus’ın 2MP'lik bokeh kamera özelliği ise fotoğraflara derinlik katıyor ve 13MP yüksek çözünürlüklü ön kamerayla kullanıcılar mutlu anlarını ölümsüzleştirebiliyor.

ABONE OL
Hepsiburada web  300x250