Dolar $
33.69
%0.14 0.05
Euro €
37.15
%0.43 0.16
Sterlin £
43.7
%0.66 0.29
Çeyrek Altın
4450.19
%2.23 95.69
SON DAKİKA
İŞ DÜNYASI Cuma 16 Ağustos 2024 02:48

FORTİNET LACEWORK'ÜN SATIN ALIMINI TAMAMLADI

Lacework satın alımı, Fortinet Security Fabric'e lider bir yapay zeka odaklı bulut tabanlı uygulama koruma platformu ekliyor.

Fortinet Lacework'ün satın alımını tamamladı

Ağ ve güvenliğin yakınsamasını sağlayan küresel siber güvenlik lideri Fortinet, 1 Ağustos 2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere bulut güvenliği ve bulut yerel uygulama koruma platformu (CNAPP) öncüsü Lacework'ün satın alımını tamamladığını duyurdu. 

Fortinet Kurucusu, Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Ken Xie, “Lacework'ün bünyemize katılması, Fortinet'in şirket içi ve bulut ortamlarında tutarlı güvenlik sağlayan yenilikçi çözümlerle müşterilerimizi koruma taahhüdümüz ile uyumlu bir gelişme” diyerek şöyle devam etti: “Lacework'ün organik olarak geliştirilen buluta özgü platformunu Fortinet Security Fabric ile entegre etmek, tek bir tedarikçiden temin edilebilecek en kapsamlı, tam yığın yapay zeka odaklı bulut güvenlik platformuyla sonuçlanacak.” 

 Lacework , Fortinet gibi, müşterilerine anlamlı değer katan entegre bir bulut güvenlik çözümü oluşturmak için önemli yatırımlar yapmış, inovasyona öncelik veren bir şirket. Lacework, sektör analistleri tarafından lider teknolojiye sahip bir şirket olarak değerlendiriliyor ve yakın zamanda Bulut-Yerel Uygulama Koruma Platformları için 2024 Gartner® Pazar Kılavuzu'nda temsilci satıcı olarak seçildi.1 İleri teknolojiye ek olarak Fortinet, çoğu bulut güvenliği ve yapay zeka ile ilgili 225 patent ve uygulamadan oluşan bir portföy kazandı. Fortinet'in inovasyona ne kadar odaklı olduğunu yansıtan bu gelişme şirketin küresel patent ve uygulama sayısını 1.800'ün üzerine çıkaracak. Bu rakamın Fortinet'e en yakın “pure play” yani tek bir endüstri odağı olan üç güvenlik satıcısının toplamından daha fazla olduğu tahmin ediliyor. Bu satın alma aynı zamanda deneyimli bir satış ekibini ve uzmanlıkları Fortinet'in müşterilerine endüstri lideri çözümler sunmada etkili olacak yetenekli bir mühendis grubunu da beraberinde getiriyor. 

ABONE OL
Hepsiburada web  300x250