Dolar $
33.93
%0.19 0.06
Euro €
37.82
%0.1 0.04
Sterlin £
44.42
%0.02 0.01
Çeyrek Altın
4517.37
%0 0.17
SON DAKİKA
DÜNYA Perşembe 22 Ağustos 2024 02:07

FORTİNET, JUVENTUS'ÜN RESMİ SİBER GÜVENLİK ORTAĞI OLDU

Juventus, yönetimi basitleştirmek ve dünyaca ünlü tesislerindeki ağ ve güvenlik sorunlarını tespit edip çözmeye yardımcı olmak için Fortinet'in Security Fabric platformunu ve Secure Networking portföyünü seçti.

Fortinet, Juventus'ün resmi siber güvenlik ortağı oldu

Juventus Futbol Kulübü ve ağ ve güvenliğin yakınsamasını sağlayan küresel siber güvenlik lideri Fortinet, Fortinet'in 2026 yılına kadar önümüzdeki iki sezon için yeni Resmi Siber Güvenlik Ortağı olduğu bir sponsorluk anlaşması imzaladı. Juventus ayrıca, kulübün tesislerindeki karmaşıklığı azaltmak ve ağ ve güvenlik sorunlarının tanımlanmasını ve çözümünü kolaylaştırmak için Fortinet'in sektör lideri Security Fabric platformunu seçti.

 

Juventus maçlarına ve taraftarlarına ev sahipliği yapan Allianz Stadyumu, sürdürülebilirlik konusunda bir lider ve Torino'nun önde gelen eğlence merkezlerinden ve turistik mekanlarından biri olarak hizmet veriyor. Juventus, Juventus Genel Merkezi, Allianz Stadyumu Veri Merkezi, J|hotel, J|medical ve A Takım Antrenman Merkezi - JTC Continassa dahil olmak üzere Continassa Bölgesi'nde Fortinet çözümlerini uygulayacak.

 

Juventus'u kazanmasının ardında Fortinet'in platform yaklaşımı var

Fortinet'in Security Fabric platformu ve ağ ile güvenliği birleştirme konusundaki benzersiz yeteneği, Juventus gibi kuruluşların silo halindeki güvenlik araçlarını birleştirerek karmaşıklığı azaltmasına, görünürlüğü artırmasına, performansı iyileştirmesine ve olaylara yanıt verme süresini kısaltmasına yardımcı oluyor.

 

Fortinet'in sektör lideri Güvenli Ağ portföyü, Juventus'un Resmi Siber Güvenlik Ortağı olarak Fortinet'i seçme kararında kritik öneme sahipti. Projenin temel gereksinimlerinden biri, sezon başlamadan önce 10 lokasyonda 50'den fazla anahtar ve 160 erişim noktasının (AP) değiştirilmesini içeren LAN Edge altyapı değişiminin tamamlanmasıydı. 

 

Juventus anlaşmanın bir parçası olarak, anahtarlarını ve erişim noktalarını kontrol etmek için merkezi bir FortiGate yeni nesil güvenlik duvarı (NGFW) kümesi uygulayacak. FortiManager ve FortiAnalyzer'ı ekleyen Juventus, artık tüm ortam için görünürlük ve kontrolü birleştirmeye yardımcı olacak tek bir ekrana sahip.

 

Juventus Gelir ve Kurumsal İlişkiler Genel Müdürü Francesco Calvo konuyla ilgili olarak, “Fortinet ile yaptığımız bu işbirliği, teknolojik ilerlemede yeni standartlar belirlemeyi hedeflediğimiz Juventus için önemli bir kilometre taşı. Birlikte, saha içinde ve dışında mükemmelleşmeye odaklanmaya devam etmemizi sağlayacak esnek bir ağ kurabileceğimize inanıyoruz” dedi.

 

Juventus Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Mirko Rinaldini ise “Fortinet'in yeni nesil güvenlik duvarlarını ve ağ güvenliği çözümlerini altyapımıza entegre etmek Juventus için oyunun kurallarını değiştirecek. Bu teknolojiler bize ağımız üzerinde benzersiz bir kontrol ve görünürlük sunarak tüm tesislerimizde performansı optimize ederken operasyonlarımızı güvence altına almamızı sağlıyor” dedi.

 

Fortinet Pazarlama Müdürü ve Ürünlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı John Maddison, ise görüşlerini şöyle dile getirdi: “Juventus'un Resmi Siber Güvenlik Ortağı olarak, Fortinet Security Fabric ile dünyanın teknolojik açıdan en gelişmiş mekanlarından birini koruma hedeflerine merkezi bir katkıda bulunmaktan heyecan duyuyoruz. Ekip ile işbirliği yapmayı ve Fortinet'in tüm tesislerinde taraftar ve ziyaretçi deneyimini geliştirmeye yardımcı olabilecek yeni ve benzersiz yollar bulmayı dört gözle bekliyoruz.”