SON DAKİKA
Perakende Cumartesi 14 Eylül 2024 09:06

FOREVER 21 VADİSTANBUL'DA AÇILDI

Forever 21'ın Vadistanbul'daki ilk mağazasının açılışı, 5 Eylül Perşembe akşamı iş ve cemiyet dünyasının önemli isimlerinin katıldığı özel bir davetle kutlandı.

Forever 21 Vadistanbul'da açıldı

Etkinlik, Fiba Perakende Grup Başkanı Oya Sener ve Türkiye Genel Müdürü Batur Can’ın ev sahipliğinde gerçekleşti. Açılış davetinde, Fiba Perakende Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ayşecan Özyeğin Oktay, Cem Boyner, Hasan Arat, Avi Alkaş, Burcu Esmersoy ve Jaklin Güler gibi iş ve cemiyet dünyasının ünlü isimleri yer aldı.

Fiba Perakende Grubu Genel Müdürü Batur Can, açılış konuşmasında Forever 21’ın dinamik koleksiyonları ve trend belirleyici özelliğini vurgulayarak, Vadistanbul mağazasının ardından aynı hafta içerisinde Mall of İstanbul ve Kentpark mağazalarının da açılacağını duyurdu. Can, Forever 21’ın geniş ürün yelpazesiyle her tarza hitap edeceğini belirtti.

Forever 21 Marka Direktörü Güneş Postlu ise markanın kendini ifade etmenin özgür bir yolu olduğunu ifade ederek, farklı stiller ve beden seçenekleri sunan geniş bir ürün yelpazesi ile tüketicilere hitap edeceklerini söyledi. Postlu, Forever 21’ın günlük kombinlerden spor ve parti kıyafetlerine, ayakkabı ve çantalardan geniş aksesuar seçkisine kadar her ihtiyaca uygun ürün sunduğunu belirtti.

Fiba Perakende Grubu, GAP ve Marks & Spencer gibi güçlü markalarla elde ettiği başarıyı Forever 21 ile pekiştirerek, perakende sektöründeki güçlü rolünü sürdürmeye devam ediyor.