SON DAKİKA
Ticaret ve alışveriş Çarşamba 02 Ekim 2024 15:44

FLYİNG TİGER COPENHAGEN TÜRKİYE'DE KAPILARINI AÇIYOR

Danimarka merkezli perakende markası Flying Tiger Copenhagen, Türkiye'de ilk mağazasını 3 Ekim'de Kanyon'da açıyor. Marka yaşam tarzına yönelik yaratıcı ve uygun fiyatlı çözümleriyle Türkiye'deki alışveriş deneyimini dönüştürecek. 37 ülkede faaliyet gösteren ve sıra dışı tasarımlarını uygun fiyatlarla sunan marka, ev dekorasyonundan oyuncağa, kırtasiye ürünlerinden mutfak gereçlerine kadar geniş bir ürün yelpazesini Türk tüketiciyle buluşturuyor.

Flying Tiger Copenhagen Türkiye'de kapılarını açıyor

 Flying Tiger Copenhagen, Türkiye’de 16 sezon boyunca 4 binden fazla ürün çeşidi ile günlük yaşamı daha renkli ve eğlenceli hale getirecek. Ürün çeşitliliğinde Dünya genelindeki mağazalarla aynı anda Türk tüketiciye ulaşacak olan marka, her yaşa ve tarza hitap eden ilginç, renkli ve pratik ürünleriyle alışveriş deneyimini farklı bir boyuta taşıyacak.

Flying Tiger Copenhagen’in Türkiye’deki mağaza açılışlarıyla birlikte, fiyat politikası da global pazardaki fiyatlarla paralel olacak. Sami Hotak, bu konuda tüketiciyi memnun etmek için büyük bir özveri gösterdiklerini belirterek, "Fiyat politikalarımız globalle paralel olacak. Her zaman iyi fiyat birinci amacımız’’ dedi.