SON DAKİKA
Eğitim Cuma 13 Eylül 2024 02:45

FLO'DAN MİNİKLERE ÖZEL DİSNEY KOLEKSİYONU

Çocuk ayakkabı modasında farklı modelleri, konforu ve şıklığı bir arada sunan FLO, Disney iş birliğiyle hazırlanan özel koleksiyonla, kız ve erkek çocuklarının en sevdiği lisanslı Disney karakterlerini çantalara, beslenme kaplarına, mataralara, kalemliklere ve sneakerlara taşıyor.

FLO'dan Miniklere Özel Disney Koleksiyonu

FLO, Disney iş birliği ile en sevilen karakterleri yeni sezon koleksiyonunda miniklerle buluşturuyor. Sneakerdan beslenme çantasına, kalemlikten okul çantasına, mataradan beslenme kabına kadar lisanslı birçok Disney karakteri miniklerin beğenisine sunuluyor.

Kız çocuklarının eğlenceli dünyasına sevimliliğiyle eşlik eden; Frozen, Minnie Mouse ve Disney koleksiyonlarında, siyah, pembe ve gri gibi cıvıl cıvıl renkler ön plana çıkıyor. Eğlenceli Disney karakterlerinin eşlik ettiği sneaker modelleri, cırt cırt ve kalın taban detaylarıyla çocukların tarzına uygun kullanım kolaylığı sağlıyor. Küçük beyler için ise; Spiderman karekteri koleksiyonun yıldızı! Kırmızı ve lacivert renklerinin yer aldığı lisanslı sneakerlar, sevimli Disney karakterleriyle çocukların en gözde parçası oluyor. Ayakkabılar ile uyum yakalayan fonksiyonel çanta modelleri ise geniş iç hacmi sayesinde çocukların eşyalarını toparlayarak kullanım kolaylığı sağlıyor. Mataralar, kalemlikler, beslenme çantaları ve beslenme kapları ise miniklerin okul döneminin vazgeçilmezi olacak. Miniklerin için hazırlanan FLO X Disney koleksiyonu FLO’da ebeveynleri bekliyor.