Dolar $
33.91
%0.14 0.05
Euro €
37.81
%0.05 0.02
Sterlin £
44.39
%-0.02 -0.01
Çeyrek Altın
4443.29
%-1.64 -73.01
SON DAKİKA
Teknoloji Perşembe 22 Ağustos 2024 02:41

FLEXİOPS İLE DİJİTAL DÖNÜŞÜM 1 GÜNE İNİYOR

İş süreçlerini optimize etmek için tasarlanan ve dijital dönüşüm süresini 1 güne indiren, dijitalleşme baskısı ile onlarca yazılım kullanmak zorunda kalan işletmelerin tüm iş süreçlerini tek bir platformda yönetmelerini sağlayan FlexiOps piyasaya sunuldu.

FlexiOps ile dijital dönüşüm 1 güne iniyor

Kurumlar, dijitalleşme baskısıyla bir dizi yazılım kullanmak zorunda kalıyor. Kullanılan birden fazla yazılım, yönetim maliyeti, entegrasyon eksikliği, özelleştirme zorlukları sebebiyle şirket verimini karşılayamıyor. Yazılımların uyumsuzluğu hem zaman hem de maliyet kaybına neden oluyor. 

Kod yazmadan yazılım geliştirme konusunda 8 yıl önce Türkiye’de bir çığır açan Xpoda, dijital dünyaya ilham kaynağı olmaya da devam ediyor. Bu konudaki en güzel örneklerden birini piyasaya yeni sunulan, NoCodeTime’ın Xpoda üzerinden geliştirdiği FlexiOps çözümü oluşturuyor. 

Bir işletmenin tüm kurumsal iş uygulamalarını tek bir çatıda bünyesinde barındıran, tüm modülleri hem Xpoda’nın gücü hem de FlexiOps geliştirmeleri sayesinde hızlıca özelleştirilebilen bir dijital dönüşüm çözümü olarak dikkat çeken FlexiOps, aynı gün dijitalleşme imkanı ile ‘zaman’, özelleştirme yeteneği sayesinde ‘verimlilik’, Xpoda altyapısı sayesinde ‘entegrasyon’ gücü sunuyor. 

40’tan fazla uygulama bir platformda

İzin, avans, masraf, CRM, proje yönetimi, satın alma gibi en çok ihtiyaç duyduğu 40’tan fazla iş süreçlerinin tek bir platformdan birleştiren FlexiOps’ta sunulan modüller, hızlıca ve ihtiyaca göre uyarlanabiliyor. Çözüm her boyutlardaki ve sektörlerdeki işletmelere hitap ediyor. Dijital dönüşüm süresini 1 güne indiren FlexiOps ile işletmeler, tüm iş süreçlerini merkezileştirerek daha hızlı, kolay özelleştirilebilir, entegrasyon yeteneği olan ve tek bir platform üzerinde yönetilen yapıyla, maliyet etkin şekilde dijital dönüşüm süreçlerini hızlandırıyor. 

Tunç Eryiğit: FlexiOps ile dijital dönüşümün hızını ve gücünü yeniden tanımlıyoruz 

FlexiOps hakkında bilgi veren NoCodeTime Kurucusu Tunç Eryiğit, “Günümüz işletmeleri, dijitalleşme sürecinde birçok farklı yazılım kullanmak zorunda kalıyor. Bu yazılımların yönetimi, entegrasyonu ve özelleştirilmesi genellikle karmaşık ve maliyetli olabiliyor. FlexiOps, tüm bu süreçleri tek bir platformda toplayarak, bu sorunları ortadan kaldırmayı vaat ediyor. FlexiOps ile dijital dönüşümün hızını ve gücünü yeniden tanımlıyoruz. Xpoda üzerinde geliştirdiğimiz FlexiOps, No Code teknolojisinin gücünü arkasına alıyor. Flexiops, işletmelerin dijitalleşme süreçlerini hızla ve zahmetsizce gerçekleştirmelerini sağlıyor. Bu sayede tüm iş süreçlerini tek bir çatı altında toplayarak, her sektördeki işletmelere özelleştirilebilir ve entegre çözümler sunuyoruz. Teknolojinin sunduğu esneklikle, işletmelerin geleceğe olan yolculuğunu bir adım öne taşıyoruz” dedi.

Şenol Balo: Xpoda platformunun geliştirme gücü iş ortaklarımıza katkı sunuyor

Türkiye’nin ilk kod yazmadan yazılım geliştirme platformu Xpoda, alanında uzman iş ortakları ile her sektördeki ulusal ve uluslararası işletmeye ulaşıyor. “İş ortaklarımızla birlikte büyüyoruz” diyen Xpoda CEO’su Şenol Balo, Xpoda platformunda geliştirilen bir çözüm olan FlexiOps özelinde görüşlerini paylaştı: “Xpoda olarak 8 yıldır işletmelerin dijital dönüşümlerinde hızlı ve etkili bir yol arkadaşıyız. Bunu yaparken de iş ortaklarımız ile ilerliyor, Xpoda üzerinde hazır uygulamalar geliştirmelerini destekliyoruz. Çünkü Xpoda çözüm geliştirmede esnek bir yeteneğe sahip. FlexiOps gibi kurumların dijital dönüşümünü hızlandıracak birçok modülü içinde barındıran bir çözümün Xpoda üzerinde geliştirilmesi bizim için gurur verici. Xpoda’nın geliştirme platformunun gücünü gösteren bu tarz çözümler, iş ortaklarımız tarafından hızla geliştirilmeye başlandı. Bu sayede kurumlar %100 kendileri için özelleştirebilecekleri hazır şablonlara uygun maaliyetlerle ulaşmış oluyorlar.”

İş süreçlerinde verimliliği artıracak çözüm odaklı yazılımların her ölçekten firma için ulaşılabilir olması gerektiğini ifade eden Şenol Balo, kodsuz yazılımın bu ihtiyacı karşılamada kilit bir rol üstlendiğini vurguladı.