Dolar $
33.08
%0.25 0.08
Euro €
36.04
%0.08 0.03
Sterlin £
42.85
%0.02 0
Çeyrek Altın
4281.31
%1.93 80.22
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | SPOR Pazar 14 Temmuz 2024 21:00

FİLENİN SULTANLARI'NIN TERCİHİYLE MCDONALD'S TÜRKİYE'DEN VOLEYBURGER

Filenin Sultanları'nın tercihleriyle özel olarak hazırlanan "Voleyburger" menüyü tüm Türkiye'de satışa sunan McDonald's Türkiye, ayrıca Millilerin coşkusuna eşlik eden "Dünya Bir Yana Biz Yan Yana" isimli reklam filmini yayınladı.

Filenin Sultanları'nın tercihiyle McDonald's Türkiye'den Voleyburger

Filenin Sultanları’nın tercihleriyle özel olarak hazırlanan “Voleyburger” menüyü tüm Türkiye’de satışaÖzgün - lorbi sunan McDonald’s Türkiye, ayrıca Millilerin coşkusuna eşlik eden “Dünya Bir Yana Biz Yan Yana” isimli reklam filmini yayınladı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın özel seçimiyle hazırlanan “Voleyburger Menü”, McDonald’s Türkiye restoranlarında satışa sunuldu. Filenin Sultanları’nın tercihleri dikkate alınarak hazırlanan özel menü, voleybol tutkunlarına eşsiz bir lezzet deneyimi sunmayı amaçlıyor.

Voleybol tutkunları için özel lezzet

McDonald’s Türkiye, uzun yıllardır A Milli Kadın Voleybol Takımı'na verdiği desteği Voleyburger ile sürdürüyor. Yeni menü, Filenin Sultanları’nın tercihleriyle özel olarak hazırlandı. Özel sosu, beyaz cheddarı, kıtır soğanı ve lezzetli köftesiyle Voleyburger Menü tüm voleybolseverlerin favorisi olmaya hazır.

A Milli Kadın Voleybol Takım'ımızın elde ettiği başarıların gurur verici olduğunu kaydeden McDonald’s Türkiye CMO’su Özdeş Dönen Artak, “McDonald's Türkiye olarak 2021 yılından bu yana gururla desteklediğimiz Filenin Sultanları’nın tercihleri doğrultusunda Voleyburger Menü'yü hazırladık. A Milli Voleybol Takım’ımızın tercihlerini ve sevdikleri lezzetleri göz önünde bulundurarak hazırladığımız bu menüyü, sporcularımızın azimli mücadelesini kutlamanın keyifli bir yolu olarak görüyoruz” dedi.

“Dünya bir yana biz yan yana”

McDonald’s Türkiye,  Voleyburger Menü ile eş zamanlı olarak taraftarların voleybol coşkusuna eşlik edecek “Dünya Bir Yana Biz Yan Yana” isimli reklam filmini de yayınladı.

Reklam filmi link: https://www.youtube.com/watch?v=BKZoQld7Irk

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR