Dolar $
32.93
%0.03 0.01
Euro €
35.38
%-0 -0
Sterlin £
41.82
%0.02 0.01
Çeyrek Altın
4036.15
%-0.22 -8.71
SON DAKİKA
Göksel ÇAKIR | Teknoloji Perşembe 13 Haziran 2024 11:41

FİLENİN 5 BAŞARILI KADINI, SAÇ BAKIMINDA DYSON TEKNOLOJİLERİNE GÜVENİYOR

Dyson, güzellik teknolojisi ve saç bilimine yaptığı küresel yatırımları ile dikkat çekmeye devam ediyor. 2024 yılının başından itibaren üç yeni güzellik ürününün lansmanını yapan Dyson, bu yılın ilerleyen dönemlerinde yeni teknolojilerini tanıtmayı planlıyor. Aynı zamanda güzellik portföyündeki araştırma ve teknoloji gelişimini hızlandıran, yüksek bütçeli yatırımlarını da sürdürüyor.

Filenin 5 başarılı kadını, saç bakımında Dyson teknolojilerine güveniyor

Sekiz yıl önce, saçları güçlü ve sağlıklı tutarken kontrollü hava akışı ve akıllı ısı kontrolü kullanarak hızlı şekilde kurutan Dyson Supersonic™ saç kurutma makinesini piyasaya sürerek saç bakımında devrim yaratan Dyson, Supersonic™ piyasaya çıktığı günden bu yana aşırı ısı hasarına maruz kalmayı sınırlandırarak tüm saç tipleri için kusursuz stiller sağlamak üzere tasarlanmış saç şekillendirme teknolojileri geliştirdi. Dyson saç şekillendirme teknolojilerinin performansı, saçın yapısından hava akışı dinamiklerine kadar termal, mekanik ve kimyasal hasarın etkisini ortaya çıkaran on yıllık bir araştırmadan kaynaklanıyor. Marka, Dyson Supersonic™ saç kurutma makinesi dışında, Türkiye pazarında Dyson Airwrap™ saç şekillendirme ve kurutma seti, Dyson Corrale™ ve Dyson Airstrait™ saç düzleştiricileri ile kullanıcılarıyla buluşuyor.

Güçlü Kadınlar, Dyson Reklam Filminde Buluştu!

Dyson, bu yatırımların bir parçası olarak da Türkiye’nin önde gelen güçlü kadın sporcularıyla bir araya gelerek bir reklam filmine imza attı. Genç kızlara ilham veren, beş sevilen sporcu, voleybol sahasında buluşarak birlikte hem antreman yaptı hem de antreman sonrasında Dyson güzellik ürünleriyle saçlarını şekillendirdi. Melissa Vargas, Dyson Supersonic™ saç kurutma makinesinin Hassas Kurutma Başlığı ile saçını kuruturken, Ebrar Karakurt ise Dyson Şekillendirici Başlık ile saçını şekillendirdi. Eda Erdem, Dyson Airwrap™ saç şekillendirme ve kurutma seti ile havalı bukleler oluştururken, Gizem Örge, Coanda Etkili Kurutma Başlığını kullanıp saçındaki elektriklenmeleri gidererek pürüzsüz bir görünüm elde etti. Zehra Güneş, Dyson Airstrait™ saç düzleştirici ile şekillendirdiği doğal düzlükteki saçları ile göz kamaştırdı. Reklam filminde, kızların topa güçlü vuruşları ve Dyson’ın güçlü hava akımı teknolojisi birbiriyle muhteşem bir uyum sergiledi.

Sporcuların Gözünden Dyson

Sporcular reklam filminde kullandıkları ürünlere dair sevdikleri özellikleri açıkladılar. Melissa Vargas, “Antremanlar ve yoğun hazırlık süreçlerimde saçlarımı hızlı bir şekilde kurutabilmek benim için oldukça önemli. Güçlü hava akımıyla çalışan Dyson Supersonicin hassas kurutma başlığı benim için tam bir kurtarıcı.” derken; Ebrar Karakurt,“Hem tarzıma yakıştığını düşündüğümden hem de daha pratik olduğundan, saçlarımı kısa kullanmayı seviyorum. Dyson Supersonic de bana bu pratik saç şekillendirme rutinimde yardımcı oluyor.” dedi.

Eda Erdem, “Saçlarım benim için bir aksesuar ve uzun saçlar her zaman favorim. Hem antrenmanlara hem de özel hayatıma yetişmeye çalışırken, saçlarıma da bir o kadar özen göstermeye ve sağlıklı görünmesini sağlamaya çalışıyorum. Dyson Airwraple tanıştığımdan beri saçlarımı şekillendirmek benim için oldukça kolay ve bir o kadar eğlenceli. Özellikle bukle başlıklarına bayılıyorum.”diye açıklarken; Gizem Örge, “Boyalı saçın bakımının oldukça zor olduğunu söyleyebilirim. Bakımına dikkat etmenin yanında özellikle aşırı ısı olmadan şekillendirmek çok önemli. Dyson Airwrap ile saçlarımı aşırı ısı olmadan şekillendirebildiğim için içim rahat ediyor. Seyahatte, kampta nerede olursam olayım Dyson’ımı yanımdan ayırmıyorum.” dedi. 

Zehra Güneş ise“Işık saçan ve doğal düzlükteki şaçlar benim olmazsa olmazım. Günlük hayatımda olduğu kadar maçlarda da saçımın nasıl görüneceğini oldukça önemsiyorum. İşimizin bir parçası da hızlı olmak. Bu nedenle Dyson Airstrait ıslaktan kuruya saçımı düzleştirdiği için benim ayrılmaz bir parçam haline geldi.” şeklinde anlattı. 

Sporculara saç şekillendirme süreçlerinde Dyson Türkiye Güzellik Kategorisi Marka Elçisi İbrahim Zengin yardımcı oldu.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR