Dolar $
32.19
%0.01 0
Euro €
34.91
%0.08 0.03
Sterlin £
41.14
%0.36 0.14
Çeyrek Altın
4015.65
%-0.24 -9.65
SON DAKİKA
Serpil PORTAKAL | Teknoloji Cumartesi 11 Mayıs 2024 10:40

FİBERİN GÜCÜYLE ALAN DARALIYOR, GAMEON PUBG: BATTLEGROUNDS TURNUVASI BAŞLIYOR!

Türk Telekom'un oyun performansını internet ve oyun odaklı fırsatlarla güçlendiren markası GAMEON, oyunseverlere ve oyun ekosistemine fayda sağlamaya devam ediyor. Türk Telekom GAMEON'un toplam 100 TL ödül havuzuna sahip "GAMEON PUBG: BATTLEGROUNDS Turnuvası" mayıs ayında başlıyor. 1 Mayıs tarihi itibarıyla kayıtların başladığı PUBG: BATTLEGROUNDS Turnuvası'nda, alanın son kez daralacağı yarı final ve final aşamaları, 1-2 Haziran'da GAMEON Twitch & Youtube ve Tivibu Spor kanallarından canlı yayınlanacak.

Fiberin Gücüyle Alan Daralıyor, GAMEON PUBG: BATTLEGROUNDS Turnuvası Başlıyor!
Türkiye’de oyunun ve oyuncunun ihtiyaç duyduğu teknolojinin sahibi Türk Telekom GAMEON, oyun ekosistemine yenilikleri ile katkı sağlamaya devam ediyor. GAMEON, oyuncuların takip ettikleri ve severek oynadıkları oyun dünyasının en çok oynanan oyunlarını dâhil ederek düzenlediği turnuvalarla oyunseverleri ve popüler eSpor takımlarını bir araya getiriyor. GAMEON VALORANT Turnuvası’nın ardından şimdi de battle royale oyunlar arasında en sevilen oyunlardan olan PUBG: BATTLEGROUNDS Turnuvası GAMEON ile başlıyor.

Alan daralıyor, takımlar açık elemeler için hazırlanıyor

1-9 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen kayıtların ardından GAMEON PUBG: BATTLEGROUNDS Turnuvası’nda 11-13 Mayıs tarihleri arasında açık elemeler ile üst tura çıkan takımlar belirleniyor. Üç günlük açık elemelerin ardından 1-2 Haziran tarihlerinde çevrim içi olarak davetli eSpor takımları ile oynanacak olan yarı final ve final mücadelelerinin ardından toplam 100 TL’lik ödül havuzu sahiplerini bulacak. Türk Telekom GAMEON’un Discord sunucusundan takip edilebilecek olan PUBG: BATTLEGROUNDS Turnuvası’nın yarı final ve final maçları GAMEON Twitch & Youtube ve Tivibu Spor kanallarından canlı olarak yayınlanacak. GAMEON PUBG: BATTLEGROUNDS Turnuvası’na kayıt olmak isteyen oyuncular gameon.com.tr adresinden kayıt formuna ulaşabiliyor. Oyun ekosistemine katkı sunmaya devam eden Türk Telekom GAMEON ile oyunseverler, oyun oynarken en üst performansı sergileyebileceği yüksek hızda fiber internete erişebiliyorken birbirinden özel oyun içeriklerini ve turnuvalarını takip edebiliyor. Türk Telekom’un oyunculara ayrıcalıklı fırsatlar sunan markası GAMEON, oyuncularla çevrim içi ve çevrim dışı etkinliklerde bir araya gelerek etkileşimini sürdürüyor, oyunculara yeni turnuvalarla kendilerini gösterebilecekleri yeni alanlar açmaya devam ediyor.
ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR