Dolar $
33.09
%0.3 0.09
Euro €
36.01
%0.01 0
Sterlin £
42.92
%0.15 0.06
Çeyrek Altın
4250.3
%1.2 49.59
SON DAKİKA
İsa ÖZGÜLLER | Otomotiv Salı 16 Temmuz 2024 11:38

FIAT PROFESSİONAL, YENİLENEN SCUDO VE ULYSSE MODELLERİNİ SATIŞA SUNDU

FIAT Professional ailesi yenilenmeye devam ediyor. Yeni Doblo ve Ducato'nun ardından, yenilenen Scudo ve Ulysse modelleri de Türkiye'de satışa sunuldu.

FIAT Professional, Yenilenen Scudo ve Ulysse Modellerini Satışa Sundu
Fiat Professional konforlu, pratik ve müşterilerin hayatlarını kolaylaştıracak çözümleri sunmaya devam ediyor. Yenilenen FIAT Professional ailesinin yük taşımaya yönelik modeli Scudo Van, yük ve yolcu taşımaya yönelik Scudo Combimix gövdeleri fonksiyonellik, yüksek yükleme hacmi, taşıma kapasitesi ve düşük yakıt tüketimleriyle öne çıkıyor. Yolcu taşıma amaçlı kullanılan Fiat Ulysse ise üst seviye konforu, ferah iç mekan ve yeni teknolojilerle buluşturuyor.

Yenilenen Scudo Van ve Scudo Combimix ile maksimum fonksiyonellik

Yeni Scudo her iki versiyonunda da yenilenmiş ön yüzü ve yeni ön ızgarası, FIAT Professional ürün ailesiyle özdeşleşen özel ön farları ve yeni FIAT logosuyla dikkat çekiyor. Yeni Scudo, yenilenmiş tasarımı, artırılmış verimliliği, son teknoloji bağlantı özellikleri ve ileri sürüş yardımcılarıyla ticari araç kullanıcılarının hayatlarını kolaylaştırırken ve önceki nesillerinde sunduğu sağlamlığı, çok yönlülüğü ve sürüş keyfini korumaya devam ediyor. Scudo’nun kabini içinde, ön konsoldaki değişiklikler öne çıkıyor. Scudo Van’da 5 inç siyah-beyaz dijital göstergeler ve 5 inç dokunmatik ekran standart olarak yer alırken; 10 inç dijital renkli gösterge paneli, 10 inç dokunmatik ekran ve geri görüş kamerası teknoloji paketi ile alınabiliyor. Scudo Combimix’te standart olarak 10 inç dijital renkli gösterge paneli,10 inç dokunmatik ekranlı multimedya sistemi ve geri görüş kamerası standart olarak bulunuyor. Tüm modellerde yeni tasarıma sahip çok fonksiyonlu direksiyon yer alıyor. Scudo Combimix, önde 3 ve arkada da 3 koltuk olmak üzere 6 kişilik taşıma kapasitesi sunuyor. Üstün manevra kabiliyeti ve konforlu sürüş pozisyonu ile otomobil rahatlığı ve pratikliği sağlayan Scudo Combimix’te çift sürgülü kapı standart olarak yer alıyor. 5,31 metre uzunluğa, 1,94 metre yüksekliğe ve 1,92 m'lik genişliğe sahip olan Scudo Van ise 12,4 m'lik dönüş çapı ile şehir içinde dar alanlarda da kolay bir kullanım sunarak segmentindeki en iddialı araçlardan biri olarak öne çıkıyor. Yeni Scudo'nun sürgülü yan kapısı 935 mm'lik genişliği ile 1 Euro paletin rahatlıkla yüklenebilmesine imkan tanırken ayrıca toplam 3 Euro paletin rahatlıkla yüklenebileceği alan ve 1.3 tona kadar taşıma kapasitesi sunuyor.
ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR