Dolar $
32.19
%-0.26 -0.08
Euro €
34.99
%-0.42 -0.14
Sterlin £
41.18
%-0.05 -0.02
Çeyrek Altın
4094.65
%1.76 69.77
SON DAKİKA
Umut ÇELİK | SPOR Cuma 03 Mayıs 2024 07:33

FENERBAHÇE BEKO FİNAL FOUR BİLETİNİ S SPORT PLUS'TA ALIYOR!

Turkish Airlines EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Berlin'deki Final Four'a sadece 1 galibiyet uzaklıkta! Fenerbahçe Beko, Play-Off 4. maçında Monaco ile karşılaşacak ve heyecan dolu bu büyük maç 3 Mayıs Cuma günü saat 20:45'te S Sport Plus'tan canlı yayınla, sporseverler ile buluşacak.

Fenerbahçe Beko Final Four biletini S Sport Plus'ta alıyor!

Fenerbahçe Beko, Final Four yolunda Play-Off’ta 4. Maçında Monaco ile karşılaşacak. Temsilcimiz, Turkish Airlines Euroleague’de bu sezon birçok rekora imza atarak normal sezonu 6. sırada bitirmişti. Sezon ortasında koç değişikliğine giderek takıma Sarunas Jasikevicius’u getiren Fenerbahçe Beko, 3. sıradaki Monaco ile eşleşerek, saha avantajını serinin ilk maçında aldığı galibiyetle kendi lehine çevirmişti. Temsilcimiz, 2. maçta sahadan mağlubiyetle ayrılsa da dün gece Ataşehir’de seyircisi önünde aldığı galibiyetle seride durumu 2-1’e getirdi ve Final Four için dev bir adım atmış oldu.

Fenerbahçe Beko, Final Four’a sadece 1 galibiyet uzaklıkta yer alıyor. Fenerbahçe Beko, Play-Off’ta 4. maçı kazanması halinde, 24-26 Mayıs tarihleri arasında Berlin’de düzenlenecek Final Four’da ülkemizi temsil edecek.

FENERBAHÇE BEKO 5 YILLIK HASRETE SON VERECEK!

Geçtiğimiz yıllarda Zeljko Obradovic önderliğinde EuroLeague’i domine eden Fenerbahçe Beko; en son 2018-19 sezonunda Final Four’da yer almıştı. Bir diğer temsilcimiz Anadolu Efes ile eşleşen Fenerbahçe Beko maçı kaybederek finale çıkma şansını kaybetmişti. En son 2017 yılında İstanbul’da kazanılan EuroLeague şampiyonluğundan sonra Fenerbahçe Beko, tekrar Final Four’a çıkma hakkı kazanarak 7 yıl aranın ardından EuroLeague şampiyonu olma yolunda ilerliyor.

S SPORT PLUS’TA PLAY-OFF HEYECANI BİTMİYOR ! 

NBA’de Play-Off turu müthiş maçlarla ile devam ediyor. NBA’in yıldızları önce Konferans, sonra da NBA şampiyonluğu için kıyasıya mücadele edecek! Yıldız savaşlarına sahne olan NBA Play-Off   heyecanı canlı yayın ve tekrar-izle seçenekleriyle her zaman olduğu gibi basketbolun adresi S Sport Plus’ta  basketbol severler ile birlikte olacak. 

  

S SPORT PLUS’TAN BASKETBOLSEVERLERE ÖZEL KAMPANYA

Basketbol severler ssportplus.com adresi üzerinden “3AY4999” koduyla üyeliklerini başlatarak, EuroLeague ve NBA’de Play-Off’lar ve devamındaki şampiyonluk mücadelelerini indirimli olarak takip edebilecek.

ABONE OL