Dolar $
32.88
%-0.2 -0.06
Euro €
35.16
%-0.43 -0.15
Sterlin £
41.71
%-0.36 -0.15
Çeyrek Altın
4009.11
%-0.41 -16.39
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Eğitim Çarşamba 12 Haziran 2024 16:00

EYYÜBİYE'DE SINAV HAZIRLIK MERKEZLERİ VE EĞİTİM OTAKLARINDA KAYITLAR BAŞLADI

Eyyübiye Belediyesi'nin sınav hazırlık merkezleri ve eğitim otaklarında, 2024-2025 eğitim öğretim yılı kurs kayıtları başladı.

Eyyübiye'de sınav hazırlık merkezleri ve eğitim otaklarında kayıtlar başladı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un gençlerin eğitimde başarılı olmaları için tüm imkanları seferber ettiği Eyyüpnebi Sınav Hazırlık Merkezi, Eyyüpkent Sınav Hazırlık Merkezi, Süleymanşah Gençlik Merkezi ve eğitim otaklarında yeni dönem kayıtları başladı.

8-9 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ardından, üniversite adayı gençler 17 Temmuz’da açıklanacak sınav sonuçlarını heyecanla beklemeye başlarken, Eyyübiye Belediyesi sınav hazırlık merkezleri ve eğitim otakları da kısa bir tatil dönemine girdi.

Tatil süresince bakım, onarım ve detaylı temizlik gibi çalışmaların yapılacağı sınav hazırlık merkezleri ve eğitim otakları, yeni dönem hazırlık kursları için de kayıtları almaya başladı. Lise son sınıf ve mezun öğrencilerin kayıt yaptırabildiği kurslarda kontenjanların sınırlı olduğu belirtildi.

Uzman öğretmenler tarafından üniversite sınavlarına hazırlanan gençlere derslerin verildiği, deneme sınavları, soru bankaları ve kaynak kitapların Eyyübiye Belediyesi tarafından temin edilidiği merkezler ve eğitim otaklarında sınavlara hazırlanan öğrenciler, bilgisayar salonu, kafeterya ve etüt salonlarından da ücretsiz faydalanıyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR