Dolar $
33.05
%0.13 0.04
Euro €
36.1
%0.18 0.06
Sterlin £
42.97
%0.21 0.09
Çeyrek Altın
4299.69
%2.37 98.38
SON DAKİKA
Cansu AKARCA | Mobilya - Dekorasyon Pazartesi 15 Temmuz 2024 17:29

EV DEKORASYONUNUN YENİ ADRESİ PERA BULVARI, İLK MAĞAZASINI FİŞEKHANE 'DE AÇTI

Pera Bulvarı, Fişekhane'de açtığı ilk mağazasıyla sadece bir alışveriş mekânı olmaktan öteye geçerek, sürekli etkinliklerle bir deneyim merkezi haline geliyor. Baci Milano markasını Türkiye'ye getiren Pera Bulvarı, açılışa özel olarak markanın kurucuları Silvia Arienti ve Giovanni Colombo'yu tasarım severlerle buluşturdu. Açılışa katılan davetliler, markanın ikonik Mamma Mia koleksiyonunu inceleme fırsatı yakaladı.

Ev dekorasyonunun yeni adresi Pera Bulvarı, ilk mağazasını Fişekhane 'de açtı

Dekorasyona ve lükse yeni bir soluk getiren Pera Bulvarı ilk mağazasını Fişekhane ‘de açtı. Özgün, ödüllü tasarımları ve kaliteli ürünleri ile geçmiş ve gelecek, klasik ve modern tarzlar Pera Bulvarı mağazalarında tasarım severler ile buluştu. Davete tasarım, moda ve iş dünyasından birçok isim katıldı. 

Pera Bulvarı Fişekhane mağazasında, dünyaca ünlü Alessi, Koziol ve Baci Milano, Guzzini, Philippi, Weimar, Cristel, Revol, Rader gibi markaların ürünleri yer alıyor. Renkli ve zarif tasarımları ile tanınan Baci Milano’nun büyülü dünyası, İtalyan şıklığını ve zarafetini yansıtıyor.

Pera Bulvarı Genel Müdürü Sami Hotak açılışta yaptığı konuşmada, “Pera Bulvarı olarak amacımız sadece bir mağaza değil, aynı zamanda sürekli etkinliklerle dolu bir deneyim merkezi olmak. Global iş ortaklarımızı ve tasarımcılarımızı misafirlerimizle buluşturarak, dekorasyon dünyasında benzersiz bir deneyim sunacağız” dedi. Pera Bulvarı’nın deneyim merkezi olarak öne çıkan özellikleri arasında düzenlenecek olan çeşitli etkinlikler, workshoplar ve özel davetler yer alıyor. Bu etkinlikler sayesinde, ziyaretçiler sadece alışveriş yapmakla kalmayacak, aynı zamanda ilham verici tasarımlarla tanışma ve yaratıcı süreçlere katılma fırsatı bulacaklar.

Pera’nın tarihinden ve şıklığından esinlenen marka 

19. yüzyılda Batı tarzı yaşamın ve lüks tüketimin merkezi haline gelen Pera, şık butikleri, kafe ve restoranları, pastaneleri ve tiyatroları ile ünlüydü. Bugünkü İstiklal Caddesi ve çevresinde konumlanan bu bölge, Avrupai malların ve yerel lüks eşyaların alışverişi için önemli bir merkez olmuştur. Pera Bulvarı ise bu kültürel ve tarihi zenginlikten esinlenerek, dekoratif aksesuarlar, mutfak gereçleri ve ev tekstili gibi ürünleri bir araya getiriyor.

Geniş ürün yelpazesiyle hem klasik hem de modern tarzları bir arada sunan Pera Bulvarı, bu seçkin ürünlerle yaşam alanlarına sofistike ve zarif bir dokunuş katmayı hedefliyor, aynı zamanda bir atmosfer yaratmanız için ihtiyaç duyduğunuz tüm detayları sunuyor.

 

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR