Dolar $
32.87
%0.08 0.02
Euro €
35.19
%-0.17 -0.06
Sterlin £
41.62
%-0.06 -0.02
Çeyrek Altın
4022.32
%0.5 19.83
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Yerel Yönetimler Pazar 23 Haziran 2024 15:00

ESKİŞEHİR'DE 'KADIN SAĞLIĞI EĞİTİM SEMİNERİ' DÜZENLENDİ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından kırsal ilçelerde düzenlenen seminerler kapsamında Seyitgazi ilçesinde gerçekleştirilen "Kadın Sağlığı Eğitim Semineri" tamamlandı. Seminere katılan ve eğitimleri tamamlanan kadınlara katılımcı belgeleri verildi.

Eskişehir'de 'Kadın Sağlığı Eğitim Semineri' düzenlendi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı (TAPV) tarafından kadınlara yönelik koruyucu sağlık davranışlarının geliştirilmesi amacıyla kırsal ilçelerdeki eğitim buluşmaları gerçekleştiriliyor.

“Kadın Sağlığı Eğitim Semineri”kapsamında Seyitgazi ilçesinde ilk gruba 6 hafta boyunca verilen eğitimler tamamlandı. Kadınlara katılımcı belgeleri düzenlenen etkinlikle verildi.

Etkinliğe Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe ve Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hale Kargın katıldı. Başkan Tepe, kadınların her alanda bilgilendirilmesinin önemine vurgu yaptı.

Hale Kargın da, Sosyal Hizmetler Dairesi olarak birçok projeye imza attıklarını belirterek, eğitimlerin ilerleyen dönemlerde de devam edeceğini söyledi.

Eğitimler sonrası katılımcı belgelerini alan kadınlar, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR