Dolar $
32.86
%0.01 0
Euro €
35.8
%0.12 0.04
Sterlin £
42.53
%-0.03 -0.01
Çeyrek Altın
4178.62
%-0.01 -0.45
SON DAKİKA
Cansu AKARCA | Kültür - Sanat - Magazin Pazartesi 22 Temmuz 2024 14:00

ESENYURT ULUSLARARASI DANS FESTİVALİ TUĞÇE KANDEMİR KONSERİYLE SONA ERDİ

Esenyurt Belediyesinin düzenlediği 3. Uluslararası Esenyurt Halk Dansları, Müzik ve Sanat Festivali'nin son gününde sanatçı Tuğçe Kandemir sahne aldı.

Esenyurt Uluslararası Dans Festivali Tuğçe Kandemir konseriyle sona erdi

3. Uluslararası Esenyurt Halk Dansları, Müzik ve Sanat Festivali Tuğçe Kandemir konseriyle sona erdi.  35 ülkeden 500 müzisyen, dansçı ve zanaatkarın katıldığı festivalde misafir grupların dans gösterilerinin ardından sertifika töreni düzenlendi.

Esenkent Rıfat Ilgaz Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleşen etkinlikte, Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, misafir grupları tek tek tebrik ederek sertifikalarını verdi. Sertifika töreninin ardından Tuğçe Kandemir’in performansıyla festivale kapanış yapıldı.

Kapanış programında konuşma yapan Özer, Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan ile görüştüğünü söyleyerek, Esenyurt’ta bir dans okulu açacaklarının müjdesini verdi.

Festivalin kapanış konserini gerçekleştiren sanatçı Tuğçe Kandemir, “Heyecanlıyım. Çok güzel bir ortam beni bekliyor. Benimle son bulması da güzel. Çünkü muazzam bir şey. Ne kadar güzel danslar ettiler bu akşam. Esenyurt’u ayrı bir seviyorum. Zaten belediye konserlerini destekleyen biriyim.” diye konuştu.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR