Dolar $
32.94
%-0.02 -0
Euro €
35.82
%-0.2 -0.07
Sterlin £
42.47
%-0.2 -0.08
Çeyrek Altın
4140.97
%0.89 36.1
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | DÜNYA Cuma 26 Temmuz 2024 15:01

ERBAKAN'DAN ABD'YE 'NETANYAHU' TEPKİSİ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Kongresi'nde ağırlanmasına tepki gösterdi.

Erbakan'dan ABD'ye 'Netanyahu' tepkisi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Erbakan, İsrail Başbakanı Netanyahu’nun ABD Kongresi’nde konuşma yapması ve ayakta alkışlanmasını eleştirdi.

Açıklamasında yaşanan her hadisenin merhum Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın Siyonizm ile ilgili sözlerini hatırlattığını belirten Erbakan, “Tarihi soykırım suçları ile dolu olan, daha yakın zamanda Irak’ta 1 milyon sivilin ölmesine yol açan ABD’nin Kongresi’nde bir soykırımcının alkışlanmasına aklı başında olan hiç kimse şaşırmaz.” dedi.

Erbakan, “ABD’nin Siyonizm’in emrinde” söylemlerinin ne kadar haklı olduğunu bir kez daha ortaya çıktığını dile getirerek, şunları söyledi:

“ABD Kongresi’nde sergilenen alçaklık gösterisi insanlık adına utanç vericidir, gerçek yüzlerini ve vahşi zihniyetlerini açıkça ortaya koymaktadır. ABD yönetimi Siyonizm’in emrindedir derken, ABD bizim müttefikimiz ve stratejik ortağımız olamaz derken ne kadar haklı olduğumuz bir kez daha ortaya çıkmıştır.”

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR