SON DAKİKA
Teknoloji Pazar 04 Aralık 2022 02:17

EOS R6 MARK II İLE HAREKETLİ GÖRÜNTÜLER ÇEKMEKTE USTALAŞIN

Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, şimdiye dek ürettiği en hızlı geliştirilmiş tam kare aynasız fotoğraf makinesi olan EOS R6 Mark II'yi kullanıcıları ile buluşturuyor.

EOS R6 Mark II ile hareketli görüntüler çekmekte ustalaşın

Canon’un öncü EOS R Sistemini genişleten ve tamamen RF Yuvası temel alınarak geliştirilen bu yeni model, 40 kare/sn hız, düşük ışıkta olağanüstü AF performansı ve 6K RAW / 4K UHD videolar sunuyor. Serinin hibrit içerik üreticilerine yönelik en yeni modeli EOS R6 Mark II, RF Yuvasının güçlü temellerinden faydalanıyor ve EOS R6’nın belirlediği standartları yeniden tanımlıyor. Hem fotoğraf hem de videolarda sınıfının öncüsü performans, nefes kesici hız, istikrar ve profesyonel film yapımı özelliklerinin benzersiz bir bileşimiyle çıtayı yükseltiyor.  

 

Rakipsiz netlik 

Yeni bir 24,2 megapiksel CMOS sensörün yanı sıra EOS serisinin özünü oluşturan DIGIC X işlemci teknolojisine sahip olan EOS R6 Mark II, hız ve güvenilirlik kapasitesini benzersiz seviyelere çıkartan yeni nesil Dual Pixel CMOS AF II’yi destekliyor. EOS R6 Mark II, gelişmiş derin yapay zekasını kullanarak bir sahnede yer alan insanları, araçları ve hayvanları net tutarak takip edebiliyor.

 

EOS R6 Mark II temel özellikleri:

• Dual Pixel CMOS AF II

• 40 kare/sn elektronik deklanşör ve 12 kare/sn mekanik deklanşör

• 30 kare/sn ön çekim RAW seri çekim modu

• 8 stop'lu Gövde İçi IS 

• 24,2 megapiksel sensör