Dolar $
33.09
%0.3 0.09
Euro €
36.01
%0.01 0
Sterlin £
42.87
%0.07 0.03
Çeyrek Altın
4253.52
%1.27 52.77
SON DAKİKA
Umut ÇELİK | Teknoloji Cuma 12 Temmuz 2024 13:50

ENPLUS'TAN IZGARAYA LEZZET VE KEYİF KATAN PREMİUM BARBEKÜLER

Doğanın canlılığının en üst seviyede hissedildiği yaz mevsiminde, keyifli bir yemek eşliğinde sevdiklerimizle bir araya gelmenin en lezzetli yolu barbekü partileri. Premium mutfak ürünleri, küçük ev aletleri ve lüks beyaz eşya sektörlerinde dünya lideri 60'tan fazla marka ile yaşama değer katan Enplus, kömürsüz barbeküleriyle sağlıklı, zahmetsiz ve çevreye zarar vermeyen bir mangal keyfi sunuyor.

Enplus'tan ızgaraya lezzet ve keyif katan premium barbeküler
Yaz mevsiminin gelmesiyle balkonlar, bahçeler ve teraslar en tercih edilen mekanlar haline geliyor. 1975 yılından bu yana dünyaca ünlü markaları tüketicilerle buluşturan Enplus, Landmann markalı barbeküleriyle, sevdiklerinizle ve ailenizle bahçede yemek yeme keyfini ikiye katlıyor. Izgara keyfine keyif katıyor Enplus güvencesiyle sunulan Landmann Elektrogrill Inox Elektrikli Izgara, kömürsüz pişirme özelliği sayesinde zararlı dumanların önüne geçerek hem çevre hem de kullanıcı dostu bir kullanım sağlıyor. Doğrudan içine yerleştirilen et termometreleri sayesinde, yiyeceklerin iç sıcaklığını kolayca kontrol ederek sağlıklı, mükemmel ve lezzetli bir pişirme keyfi sunan ürün, iki ayrı ızgara bölmesiyle, her damak zevkine uygun gıdaların besin değerini koruyarak hızlıca pişirilmesine imkan tanıyor. Ayrıca, ayrı ayrı çalıştırılabilen iki ısıtma elemanıyla 50°C'den 300°C'ye kadar ayarlanabilen sıcaklık seviyeleri sayesinde tam kontrol sağlayan Landmann Elektrogrill Inox Elektrikli Izgara, kolay kullanımının yanı sıra birçok ek özelliğiyle de dikkat çekiyor. Kapağa entegre edilmiş termometresi, damlama tepsisi, kolay temizlenebilir yapısı, katlanabilir yan sehpaları ve çelikten kapılı saklama alanıyla bu ızgara, her an her yerde keyifli ve pratik bir barbekü yapılmasına yardımcı oluyor.

Gazlı barbekü serisi istenilen lezzeti yakalama imkanı sunuyor

Landmann’ın gazlı barbekü serisinde yer alan; Rexon 3.1 Outdoor, Triton Maxx 4.1 Outdoor ve Caliano 6.1 Pizza Fırınlı Outdoor ise pratik kullanımları ile ön plana çıkıyor. Kömürsüz ızgara özelliği sayesinde, temizlik işlerini kolaylaştıran ürünler, orijinal tat güvencesi, Yüksek malzeme kaliteleri ve özel tasarımlarıyla, yiyeceklerin doğal lezzetini korurken, sağlık konsantrasyonu sağlıyor. Bölgesel ayarlanabilir sıcaklık kontrolü sayesinde, farklı ızgara lezzetlerinin aynı anda pişmelerini sağlayarak barbekü keyfini katlıyor. Aksesuarlar ile her türlü yemeği mükemmel şekilde pişirip arzu edilen lezzeti yakalama imkanı sunuyor.
ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR