Dolar $
32.72
%-0.38 -0.12
Euro €
35.36
%0.51 0.17
Sterlin £
41.67
%-0.04 -0.01
Çeyrek Altın
3994.14
%-0.43 -17
SON DAKİKA
Haber Merkezi | Turizm Cuma 28 Haziran 2024 16:02

ENGELLİ DOSTU ROMATEM MOVE ÇAMLICA'DA!

"Engelli Dostu" konseptiyle yola çıkan Romatem Move İstanbul, yüksek kalite ve modern hizmet anlayışıyla Anadolu yakasında Çamlıca'da açıldı.

Engelli Dostu Romatem Move Çamlıca'da!

Yaklaşık 20 yıldır istikrarlı bir büyüme ile Türkiye ekonomisine ve sağlık turizmine katkı sağlamak için çalıştıklarını söyleyen Romatem Sağlık Grubu Kurucusu Dr. Köksal Holoğlu “Uzun vadede hem Türkiye’de hem dünyada yatırımlarımıza devam etme kararlılığındayız. Yurtiçinden ve yurtdışından misafirlerimizi ağırlamak için İstanbul’da hazırız” dedi. Romatem Move İstanbul Hotel &Sağlık Kompleksi, modern ve zarif tasarımı, sunduğu özel hizmet ve olanakları ile her misafirini kendi evinde hissettirecek sıcak ve güvenli bir ortamda, konforlu bir hizmet anlayışı ile ağırlamak için yola çıktı. 10 bin metrekare kapalı alanda, 48 özel yatağı ile hizmet veren Romatem Move; öncelikli olarak engelli misafirlerini ihtiyaçlarına uygun olarak dizayn edildi. Engelli dostu sağlık grubu olarak misafirlerini tek veya refakat edilebilir özel odalarında ağırlarken, ayrıca engelli otoparkı, aktif yaşamı ve çevre dostu ulaşımı destekleyen bisiklet parkı ile hızlı, ulaşılabilir ve güvenli alan düzenlemeleri yaptı.

Romatem Move Restoranında “damak” zevki ve “doğa” dostu lezzetler

Sektörde öncü konumda yer almayı hedefleyen, yenilikçi hizmet anlayışı ile tercih sebebi olmayı vizyon edinen Romatem Move, zarif ve özenle düzenlenmiş dekorasyonu ile sağlıklı, modern ve geleneksel mutfakları buluşturarak misafirlerine unutulmaz bir gastronomi deneyimi sunuyor. Sürdürülebilir turizm bilinciyle hareket eden Romatem Move Restoranı; en taze ve yerel ürünleri kullanarak hazırladığı lezzetleriyle hem doğaya hem de damak zevkine hitap ediyor; menülerinde mevsiminde yetişen, yerel ve organik ürünler kullanarak doğaya olan sorumluluğunu yerine getiriyor. Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için çalışan Romatem Move, geri dönüşüm ile enerji ve su tasarrufunu da dikkat alarak çevre dostu uygulamalarıyla karbon ayak izini azaltmayı amaçlıyor.

Romtem Move İstanbul, “doğa dostu”

Aydınlatma ve ısıtma sistemlerinde, güneş enerjisi gibi yenilenebilir enerji kaynaklarından faydalanarak enerji tasarrufunu, atıkların geri dönüştürülmesi ve minimum atık üretimi için kapsamlı bir atık yönetim sistemi uygulayan Romatem Move Hotel, geri dönüştürülebilir materyallerin ayrıştırılması ve çevre dostu ürünlerin kullanımı konusunda da titiz bir politika anlayışı izliyor. Su kaynaklarını koruma amacıyla su tasarrufu sağlayan armatürler ve sistemler kullanan Romatem Move, misafirlerini su tasarrufu konusunda bilinçlendiren düzenlemeleriyle su tüketimini azaltmayı hedefliyor. Tüm odalarında ve ortak alanlarda yüksek hızlı, ücretsiz Wi-Fi hizmeti sunan Romatem Move, misafirlerinin sağlığını ve formunu da düşünerek, yüksek teknolojili Akıllı Egzersiz İstasyonu ve engelli misafirleri için fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmeti sunabilecek ekip ve teknik donanımı ile hizmet veriyor.

Dr. Holoğlu: “2024’e önemli bir yatırım ile girdik”

2024’e çok önemli bir yatırımla girdiklerinin altını çizen Romatem Sağlık Grubu Kurucusu Dr. Köksal Holoğlu, “Romatem Move’u Türkiye’nin ilk Otel & Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi konseptinde dizayn etme fikriyle yola çıktık. Romatem Move’da, Romatem kültürüyle yetişmiş profesyonel kadromuz görev alıyor. Fizik tedavi alanında robotik rehabilitasyondan hidroterapiye, masajdan ozon tedavisine kadar uluslararası standartlarda, güncel seçeneklerini sunabiliyoruz. Uzmanlıklarını bilim ve teknoloji ile birleştiren profesyonel ekibimiz, misafirlerimizin ağrısız ve özgürce hareket edebilmeleri için hazırlar" diye konuştu.
ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR