Dolar $
33.76
%0 0
Euro €
37.4
%-0.06 -0.02
Sterlin £
43.87
%-0.06 -0.02
Çeyrek Altın
4460.35
%-0.07 -3.17
SON DAKİKA
Teknoloji Salı 20 Ağustos 2024 02:00

ENERJİ VERİMLİLİĞİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

Yerli üretimi ve uluslararası iş birliklerinden oluşan güçlü ürün gamıyla Form Endüstri Tesisleri, yenilikçi teknolojiye sahip çevre dostu ürünü FesKlima ile mekanlarınıza konfor sunuyor.

Enerji verimliliğiyle dikkat çekiyor

Form Endüstri Tesisleri’nin İzmir fabrikasında ürettiği FesKlima Evaporatif Soğutma Ünitesi, yenilikçi teknolojiye sahip tasarımı, sağladığı yatırım avantajı ve çevre dostu özellikleriyle öne çıkıyor. 

Klasik soğutma sistemlerine göre yüzde 80 ucuz yatırım maliyetine sahip FesKlima Evaporatif Soğutma Ünitesi, soğutma gazı ve atık barındırmıyor. Çok düşük enerjiyle çalışan ürün, kapanırken otomatik olarak kendini temizliyor. Ürün aynı zamanda; kontrol panosundaki sıcaklık ve nem sensörü sayesinde istenilen öncelikte çalıştırılabilirken filtre edilmiş yüzde 100 taze havasıyla da kullanıcılarına yüksek konfor sağlıyor. 

Tek kumanda ile 16 cihaz kontrol edilebiliyor

FesKlima, opsiyonel olarak geliştirilen yazılımıyla; android veya ios yüklü telefon ve tabletlerin yanı sıra windows yazılımına sahip bilgisayarlar üzerinden de kontrol edilebilirken Modbus üzerinden bina otomasyon sistemine de bağlanabiliyor. Tamamen yerli tasarım olarak üretilen ve tek bir kumanda ile 16 adete kadar cihaza tablet veya telefon üzerinden kablosuz erişim sağlayan FesKlima kumandası, şifreleme imkânı da sunarak erişimi olmayan kişilerin kullanımını engelliyor. Bu erişim sonrasında ise her cihaz tek tek ve grup bazında kontrol edilebiliyor. Ayrıca özel hazırlanan FesKlima bilgisayar yazılımı sayesinde Bluetooth Android kontrol imkanı sağlıyor.

“Ünitelerde zaman ayarlı otomatik drenaj sistemi mevcut”

Kontrol panosu IP 65 sızdırmazlık sınıfında demonte olan FesKlima, ister cihaz yanına istenirse kabloları uzatılarak iç mekana kolaylıkla taşınabiliyor. Kontrol panosu ise kesinlikle cihaz dışında oluyor, cihaz içerisinde anakart veya kontrol panosu kullanılmıyor.  Ünitelerde zaman ayarlı otomatik drenaj sistemi mevcut. Bu sistem aynı zamanda manuel olarak da dijital kontrol panelinden kontrol edilebiliyor.

Servis ve temizleme kolaylığı sağlıyor

Gemi pervanesi tipinde özel aksiyel fanı sayesinde yüksek basınç ve gerçek debiyi sağlayan ürün, servis kolaylığı için de panosu içerisinde servis prizi bulunduruyor. Aynı zamanda, yüksek verimli petekleri ve geniş petek alanıyla maksimum soğutmayı sağlayan FesKlima, peteklerinin önünde giriş havasını filtre eden kartuş filtreleri sayesinde de kolayca temizlenebiliyor. 

Farklı motor tercihleri yapılabiliyor

Zaman ayarı özelliğiyle otomatik olarak açılıp ve kapanabilen ürün, aşırı akım ve gerilime karşı korunaklı elektrik motoruna sahip. Paslanmaz çelik, plastik dış gövde alternatifleri ile sunulan cihazlarda, standart motor yerine Siemens veya ABB marka motor da tercih edilebiliyor.