SON DAKİKA
Teknoloji Pazar 29 Eylül 2024 13:04

EN YENİ ÜRÜNLERİYLE AUTOMECHANİKA FUARI'NDA YER ALDI

Türkiye pazarına yönelik rekabetçi fiyatlı ve yüksek standartlı tasarımlarıyla alanına liderlik eden OSRAM, 10-14 Eylül 2024 tarihleri arasında Almanya'nın Frankfurt şehrinde düzenlenen Automechanika Fuarı'na katıldı. Otomotiv yedek parçaları, ekipmanları, servis hizmetleri ve aksesuarları gibi birçok ürün ve hizmetin sergilendiği fuarda OSRAM, yenilikçi ürünlerinin yanı sıra en yeni ürünlerinden biri olan NIGHT BREAKER® LED SPEED H7'nin lansmanını gerçekleştirdi.

En yeni ürünleriyle Automechanika Fuarı'nda yer aldı

Geliştirdiği teknolojileri sürücülerin ihtiyaç ve beklentilerine göre sürekli olarak zenginleştiren OSRAM, her yıl dünya genelinden otomotiv üreticilerinin, tedarikçilerinin, distribütörlerin ve servis sağlayıcılarının bir araya geldiği Automechanika Frankfurt Fuarı’nda yer aldı. 10-14 Eylül 2024 tarihlerinde Frankfurt’ta gerçekleştirilen fuarda NIGHT BREAKER® LED SPEED H7'nin prömiyerini gerçekleştiren OSRAM, geniş ürün yelpazesinde yer alan LEDriving® Curved Lightbar VX1000-CB SR SM ve OSRAM XENARC® NIGHT BREAKER® 220, LEDinspect® LEDIL416 ve BATTERYjumpstart serisini de katılımcılarla buluşturdu.

“Yenilikçi ürünlerimizi sergilemekten büyük mutluluk duyduk”

Fuara ilişkin değerlendirmelerde bulunan OSRAM Türkiye Ülke Satış Müdürü Can Sürücü, "Automechanika Fuarı, otomotiv endüstrisinin en önemli buluşma noktalarından biri olarak, yenilikçi ürün portföyümüzü sektörün önde gelen profesyonelleri ile paylaşma fırsatı sundu. Bu yıl fuarda, NIGHT BREAKER® LED SPEED H7’nin yanı sıra, LEDriving® Curved Lightbar VX1000-CB SR SM ve OSRAM XENARC® NIGHT BREAKER® 220 gibi yenilikçi ürünlerimizi sergilemekten büyük mutluluk duyduk. Fuarda katılımcılardan aldığımız geri bildirimler, ürünlerimizin sürücülerimizin ihtiyaç ve beklentilerine ne kadar uygun olduğunu bir kez daha doğruladı. Bu tür etkinlikler, ürünlerimizi ve müşteri odaklı yaklaşımımızı global düzeyde paylaşmak için önemli bir platform sunuyor.” diye konuştu.