Dolar $
32.85
%-0.01 -0
Euro €
35.66
%0.04 0.01
Sterlin £
42.46
%-0 -0
Çeyrek Altın
4184.1
%0.12 4.97
SON DAKİKA
Ahmet Muammer GÜNGÖR | Turizm Salı 23 Temmuz 2024 11:53

EN İYİ ÇOCUK DOSTU OTELLER

Coral Travel çocuklarıyla birlikte hem konforlu ve güvenli hem de rahatlatıcı bir tatil yapmak isteyenler için çocuklu ailelerin tüm ihtiyaçlarına cevap veren birçok cazip alternatif sunuyor. Coral Family Club ile çocuklar sağlıklı ve güvenli bir ortamda eğlenirken ebeveynler de huzur içerisinde tatilin tadını çıkarıyor.

En iyi çocuk dostu oteller

Çocuklarıyla birlikte tatile çıkacak ailelerin birçok şeyi hesaba katması gerekiyor. Çocuklar denize güvenli bir şekilde girebiliyor mi? Otelde çocuk havuzu var mı? Çocuklara uygun yemek menüleri bulunuyor mu? Çocukların yaşlarına uygun oyun alanları, özel aktiviteler var mı? Gereken hijyen kurallarına uyuluyor mu?

Neyse ki çocukların rahatı ve güvenliği için ek hizmetler, birbirinden keyifli oyun ve sosyalleşme seçenekleri, çocuklarla rahatlıkla konaklanabilen özel odalar ile hem sizin hem de çocuklarınızın mutlu olacağı bir tatili planlamak artık çok kolay. Coral Travel çocuklarıyla birlikte hem konforlu ve güvenli hem de rahatlatıcı bir tatil yapmak isteyenler için çocuklu ailelerin tüm ihtiyaçlarına cevap veren birçok cazip alternatif sunuyor. 

 

İdeal aile tatilinin adresi: Coral Family Club 

Coral Travel, 2009 yılından bu yana Coral Family Club konseptiyle Türkiye ve tüm dünyadaki Coral Group Hotels bünyesindeki otellerde aileler ve çocuklar için keyifli, güvenli, eğlenceli, aktivitelerle dolu ve geliştirici tatil fırsatları sunuyor.

Kulüpte etkinlikler profesyonel pedagoglar tarafından tasarlanıyor ve uygulanıyor. Bebekler için, 2-4 yaş, 4-7 yaş, 7-12 yaş ve 12-16 yaş grupları için her yıl farklı programlar ve aktiviteler gerçekleştiriliyor. Her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü Coral Family Club’da çocukların sağlıklı beslenmesi için çocuklara yönelik en faydalı yemek tarifleri hazırlanarak aşçılar sezon öncesinde eğitiliyor. Bu sayede Coral Family Club ile çocuklar özel aktivitelerle, benzersiz yaratıcı programlar ve spor programlarıyla hem kendilerini geliştiriyor hem de doyasıya eğleniyor, yemek saatlerinde onlara özel keyifli yemeklerle besleniyor. 

“Coral Family Club’ın birbirinden renkli ve eğlenceli etkinlikleri tüm ihtiyaçlarınıza cevap vermek için bekliyor” diye konuşan Coral Travel Türkiye Genel Müdürü Mehmet Kamçı, “Coral Family Club ile sevdiklerinizle birlikte unutulmaz anılar biriktirecek, benzersiz bir tatil deneyimi yaşayacaksınız” diyor.

 

Marvida Family Eco

Coral Family Club’ın Türkiye’deki adreslerinden bir tanesi Marvida Family Eco. Çocuklar, Marvida Family Eco’da özel tasarlanmış Kids World ve Coral Family Club aktiviteleri ile eğlence dolu bir dünyaya adım atıyor. 3.350 metrekarelik alan üzerine kurulu çocuk dünyası, çocukların güvenliği için özel tasarlanmış oyun alanları Lego ve hobi oyun odası, çocuk bahçesi, uyku odası, çocuk restoranı, mama hazırlama köşesi, çocuk karnavalı çocuk dünyasında mini lunapark, 2-12 yaş grup çocuk kreş hizmeti, gölgelikli bebek ve çocuk havuzları ve daha birçok olanakla eğlenceli aktiviteler sunuyor. İç mekân aktivitelerinde, minikler için eğlenceli oyun odaları, Hero's çocuk restoranı ve sinema etkinlikleri sunuluyor. Haftada bir düzenlenen mini akşam yemeği ile farklı kültürlerden çocuklar bir araya gelerek kaynaşıyor ve eğlenceli bir ortamda lezzetin tadına varıyor. Dış mekân aktivitelerinde gölgeli oyun parkı, kurabiye ve pizza yapımı, maske yapımı, çocuk çizgi filmleri, tenis dersleri ve daha birçok eğlenceli etkinlikle çocuklar, tatillerini unutulmaz bir anıya dönüştürüyor. Marvida Family Eco çocukların ebeveynleri ile bir arada katıldığı kokteyl kursları, suşi yapımı kursları, el becerileri etkinlikleri ile renkli ve doyumsuz bir tatil adresi.

 

Xanadu Resort

Coral Family Club Xanadu Resort’ta da çocuk ve gençlerin tatillerini sıra dışı bir deneyime dönüştürüyor. Xanadu Resort’ta geniş bir yaş grubuna özel tasarlanan Fancyland çocuk kulübü, ailenin tüm üyelerine bol aktiviteli ve çok eğlenceli bir tatil sunuyor. 5.500 metrekarelik geniş bir alanda hizmet veren çocuk kulübü ile çocuk ve gençlerin tatilleri apayrı bir deneyime dönüşüyor. Tamamen çocuklar için kurgulanmış Fancyland ünitelerinde, eğitimli uzman personel tarafından çocukların yaş grubu ile fiziksel ve ruhsal özellikleri dikkate alınarak oluşturan programlar her yaş grubu için (0-3 yaş, 4-7 yaş ve 8-15 yaş) farklı alanlarda uygulanıyor. Fresh Park (çocuklar için su oyun alanı) macera parkı, öğle ve akşam yemeği çocuk büfesi, Fancyland içerisinde bulunan çocuk restoranında çocuk büfesi, 4-7 yaş ve 8- 16 yaşa uygun su kaydırakları, uyku odası, macera parkı, atlı karınca, dönme dolap ve uyku odası, gölgelikli bebek ve çocuk havuzları gibi olanaklar sayesinde çocuklar ve gençler tatilleri boyunca doyasıya eğleniyor, yaratıyor, yaşıtlarıyla tanışıyor, maceralara atılıyor. Bilgisayar oyunlarından makyaj, kostüm bölümüne, mini mutfaktan oyun ve el sanatları bölümüne, lego ve sinema alanına kadar minik misafirlerin istek ve ihtiyaçlarına özel birbirinden eğlenceli aktivite olanakları sunan kulüpte, çocuklar zengin aktivite seçenekleri ile dopdolu bir gün geçirebiliyor.

 

Seven Seas Hotels & Resorts

Aile ve çocuk dostu konseptiyle misafirlere unutulmaz bir tatil deneyimi sunan Seven Seas Otelleri Çocuk Kulübü profesyonel mini kulüp ekibi eşliğinde farklı yaş gruplarına özel aktivitelerle dolup taşan bir eğlence sunuyor. Oyun parkları, çocuk restoranı, farklı yaş grupları için oyun odaları, çocuk havuzları, minik misafirlerin keyifli zaman geçirmesini sağlıyor. Çocukların yaratıcılıklarını geliştirebilecekleri interaktif oyunlar, havuz başı etkinlikler, yarışmalar ve ailelerin de dâhil olabileceği etkinliklerle dolu her yaş grubuna özel hazırlanan aktiviteler sayesinde çocuklar tatillerini, oynamak, öğrenmek, eğlenmek ve yeni arkadaşlar edinmek üzere deneyimliyor.

 

Çocuklarla keyifli tatilin farklı alternatifleri

Coral Travel, hem kendine zaman ayırmak hem de tatilin tadını ailece çıkarmak isteyenler için birçok farklı alternatif daha sunuyor. Çocuklarıyla birlikte mutlu ve konforlu bir tatil yapmak isteyenlerin tercih edebileceği çocuk dostu otellerin bazıları şunlar:

 

Sueno Otelleri: Her yaştan çocuk için rengarenk seçenekler sunan Sueno Otelleri, 7/24 hizmet veren Lolipop Çocuk Kulübü, 7’den 77’ye eğlence vaat eden Gameland, ışıl ışıl Lunapark, şehir hayatının minyatür deneyimini sunan Lollitown, neşe dolu Aquapark, serinliğin adresi Splash Park ve limitsiz eğlencesi ile unutulmaz bir tatil yaşatıyor. Çocuk Kulübü rengarenk çocuk etkinlikleri, modern çocuk şovları ve çocuk animasyonları, çocuklar için eğitici aktiviteler, neşe dolu oyun alanları, serinletici su parkları ve çocuklara özel yemek alanları ile unutulmaz bir çocuk tatili Sueno Otellerinde yaşayabilirsiniz. Türkiye’nin ilk 7/24 hizmet sunan çocuk kulübü unvanına sahip Lolipop Çocuk Kulübü, 1 Haziran ile 1 Eylül tarihleri arasında kesintisiz hizmet veriyor.

 

Susesi Luxury Resort: Susesi Luxury Resort’te çocukları sadece onlara özel bir dünya bekliyor. İki adet su kaydıraklı havuz, oyun parkı, oyun odaları, sinema, açık büfe restoran, güvenlik kameraları ve anti bakteriyel zemin ile donatılmış Caretta Kids Club’ta gün boyu birbirinden eğlenceli aktivitelerle eğlenen minikler akşamları da anfi tiyatroda sahne alarak anne ve babalarına şovlarını sergiliyor. Her ülkeden 13-16 yaş arası gençler için özel bir buluşma noktası olan Cool Age Teenage Club, gün boyu süren etkinlikler, oyun alanı, DJ set-up ve DJ kursu, alkolsüz barı, internet, TV ve takım oyunları ile donatılmış gerçek bir gençlik kulübü. Kulüp, gençlerin eğlenirken sosyalleşmesini hedefliyor.

 

Ela Excellence Resort: Eğitimli personel gözetiminde, her yaş grubuna özel tasarlanmış, çok çeşitli aktivite ve atölyelerle eğlence ve eğitimi birleştiren, doğa ve dijital dünya ile bütünleşen, enerji dolu bir dünya olan Everland Kids World'de minik misafirler yarışmalar, oyunlar, sanatsal ve eğlenceli aktiviteler, Meslekler Akademisi etkinlikleri, atölye çalışmaları ve bilimsel deneyimlerle heyecanlı, eğlenceli ve eğitici maceralar yaşıyor. 

 

Limak Otelleri: Çocuk kulübünde çocuklara tüm gün özel eğitimli çocuk animatörler ile eğlenerek yaratıcılıklarını geliştirip, yemek yapıyor, tişört boyuyor, hamurdan heykeller yapıyor. Akşam çocuklara özel inşa edilen sahnede gün boyu hazırladıkları oyunlarını sahneye koyuyor, ardından çocuk discosuna geçerek unutulmaz tatil anıları bırakıyorlar. 13-17 yaş misafirleri de özel oyunlar, yarışmalar, farklı spor aktiviteleri, eğlenceler, danslar bekliyor.

 

La Blanche Island: Çocuklar La Blanche Island Çocuk Kulübü’nde tüm gün özel eğitimli çocuk animatörleri ile eğlenerek yaratıcılığını geliştiriyor, yemek yapıyor, hamurdan heykeller yapıyor, akşam gün boyu hazırladıkları oyunlarını sahneye koyuyor, ardından çocuk discosuna geçiyor. La Blanche Island, çocuğunuzun ben sıkıldım diyeceği hiçbir saniye olmayacağına dair size söz veriyor.

 

Aqua Fantasy Aquapark Hotel&SPA: Toplam 50.000 metrekare alan üzerine kurulu Türkiye’nin bir numaralı su parkı, kaydırakları ve eğlence havuzları ile rüya ülkesi görünümünde olan Aqua Fantasy Aquapark Hotel&SPA’da birçok değişik aktivite ve eğlenceyi bir arada. Gün boyu animasyon, karada ve suda eğlenceli oyunlar oynayan çocuklar, gün akşama döndüğünde ise mini diskoda yeteneklerini sergiliyor.

 

Club Hotel Letoonia: Club & Hotel Letoonia’da bulunan Çocuk Kulübü’nde her şey, minik misafirlerin; pedagojik eğitimi olan uzman çalışanlar eşliğinde güvenli, eğlenceli ve öğretici bir tatil geçirmeleri için düşünüldü. Çocuk Kulübü’nde çocuklar farklı kültürlerden arkadaşlarıyla geliştirici oyunlar oynuyor, denize dökülen dört su kaydırağı ile eğlencenin tadını çıkarıyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR