Dolar $
33.03
%-0.12 -0.04
Euro €
35.98
%-0.45 -0.16
Sterlin £
42.74
%-0.52 -0.22
Çeyrek Altın
4201.31
%-1.44 -60.55
SON DAKİKA
Cansu AKARCA | İŞ DÜNYASI Perşembe 18 Temmuz 2024 19:01

EN GARANTİ, MEXC BORSASI İLE ANLAŞTI

En Garanti Teknoloji Sanayi ve Ticaret A.Ş, ilk borsa anlaşmasını MEXC borsası ile gerçekleştirdi.

En Garanti, MEXC borsası ile anlaştı

Marka Yatırım Holding A.Ş tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP)  yapılan açıklama şöyle:

''Şirketimizin yüzde 100 bağlı ortaklığı En Garanti Teknoloji Sanayi ve Ticaret A.Ş, blockchain teknolojileri geliştirme vizyonuyla hareket eden dinamik bir şirkettir. Bu kapsamda, şirketimizin son derece önem verdiği ve büyük bir potansiyel taşıyan kripto projesi olan Modern Innovation Network ($MINX) için ilk borsa anlaşmasını MEXC borsasıyla gerçekleştirdiğimizi kamuoyuna duyurmaktan mutluluk duyarız.

MEXC borsası, dünya çapında geniş bir kullanıcı kitlesine sahip, güvenilir ve saygın bir kripto para borsasıdır. Bu anlaşma, $MINX tokenlerinin MEXC platformunda listelenmesini ve kullanıcıların bu tokenleri güvenli ve kolay bir şekilde alıp satabilmelerini sağlayacaktır. Aynı zamanda bu anlaşma, $MINX projesinin küresel piyasalarda daha geniş bir tanınırlık ve kabul görmesi adına önemli bir adım teşkil etmektedir.

Anlaşma kapsamında, $MINX tokenlerinin MEXC borsasında listelenme tarihi ve detayları hakkında ilerleyen günlerde kamuoyunu bilgilendireceğiz. Bu gelişme, yatırımcılarımıza ve topluluğumuza, projelerimizin büyüme ve genişleme stratejileri doğrultusunda emin adımlarla ilerlediğimizin bir göstergesidir. Şirketimiz, blockchain teknolojileri alanında yenilikçi projeler üretmeye ve bu projeleri global platformlarda tanıtmaya kararlıdır.''

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR