Dolar $
32.97
%0.39 0.12
Euro €
35.25
%0.01 0
Sterlin £
41.71
%0.14 0.05
Çeyrek Altın
4000.99
%-0.03 -1.24
SON DAKİKA
Ahmet Muammer GÜNGÖR | Turizm Cuma 21 Haziran 2024 20:05

ELİTE WORLD, ELİTE WORLD VİLLAGE MARKASIYLA İLK OTELİNİ AÇMAK İÇİN SİSTEMGROUP TURİZM'LE ANLAŞMA İMZALADI

Elite World Hotels & Resorts, franchise iş modeli ile büyüme stratejisi kapsamında "Elite World Village" markasıyla ilk otelini açmak için Sistemgroup Turizm ile anlaşma imzaladı. Elite World Village İstanbul Polonezköy, 40 oda, farklı büyüklüklerde 4 toplantı salonu, 2 bin kişilik balo salonlarıyla toplantı ve etkinlik turizmine de hizmet verecek.

Elite World, Elite World Village markasıyla ilk otelini açmak için Sistemgroup Turizm'le anlaşma imzaladı

Türkiye’nin önde gelen otel zincirlerinden Elite World Hotels & Resorts, franchise iş modeli ile büyüme stratejisi kapsamında markasını yurt için ve yurt dışındaki yeni lokasyonlarla buluşturmaya devam ediyor. Zincir, değişen turizm trendlerine paralel olarak bir süre önce başlattığı marka çeşitlendirmesi stratejisi kapsamında yeni oteller açmak için yatırımcılarla bir araya geliyor. Bu kapsamda Elite World, “Elite World Village” markasındaki ilk oteli için Sistemgroup Turizm firması ile anlaşma imzaladı.

 

“Turizmde çeşitliliğe katkı sağlayacağız” 

Elite World Village İstanbul Polonezköy için yapılan imza törenine Elite World Hotels & Resorts Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu, Elite World Hotels & Resorts CEO’su Orkun Petekçi ile Sistemgroup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz katıldı. Elik Bezaroğlu, “Franchise iş modeliyle büyüme stratejimizin bir parçası olarak oluşturduğumuz marka çeşitliliğinde “Elite World Village” markası büyük önem taşıyor. Dünyada değişen turizm trendlerine paralel olarak biz de bu yeni markamız altındaki ilk otelimiz için Sistemgroup Turizm ile anlaşmaya vardık. Bundan sonra Elite World Hotels & Resorts çatısı altında yer alacak otelimizle turizmde farklı hedef kitlelerine hitap etmeye ve yeni markalarımızla büyümeye devam edeceğiz” dedi.

Yılmaz ise “Balo salonlarımız, dünya mutfaklarından lezzetleri tadabileceğiniz restoranımız ve dev bahçemizle, İstanbul’un hem içinde hem de dışında bir lokasyonda Elite World çatısı altında hizmet vereceğiz. Eşsiz bir konaklama deneyiminin yanı sıra düğün, etkinlik ve toplantı turizminde bundan sonra Elite World’ün marka gücü ve pazarlama ağından yararlanarak daha geniş kitlelere hitap etmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

 

Toplantı ve etkinlik turizminde iddialı 

Elite World Village İstanbul Polonozköy, “Elite World Village” markası altındaki ilk oteli,   zincirin ise 13’üncü oteli olarak hizmet verecek. Farklı oda kategorilerinde 40 odadan oluşan otelde 2 bin kişilik 2 büyük balo salonu, 4 toplantı salonu ve düğün gibi etkinliklere ev sahipliği yapabileceği geniş bahçe, 4 yüzme havuzu, SPA, masaj ve fitness alanları yer alıyor.

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR