Dolar $
32.99
%0.14 0.04
Euro €
35.35
%0.12 0.04
Sterlin £
41.88
%0 0
Çeyrek Altın
4027.89
%0.05 2.16
SON DAKİKA
Serpil PORTAKAL | Turizm Pazartesi 17 Haziran 2024 14:01

ELİTE WORLD, 7 OTELİYLE TRİPADVİSOR TRAVELERS' CHOİCE ÖDÜLLERİ'NİN SAHİBİ

Elite World Hotels & Resorts, müşteri yorumları doğrultusunda verilen dünyanın en prestijli seyahat ödüllerinden TripAdvisor Travelers' Choice 2024 Ödülleri'ne 7 oteliyle layık görüldü.

Elite World, 7 Oteliyle TripAdvisor Travelers' Choice Ödülleri'nin sahibi

Türkiye’nin önde gelen otel zincirlerinden Elite World Hotels & Resorts, misafir memnuniyeti ve mükemmelliğe verdiği önemle, dünyanın en büyük seyahat platformu olan Tripadvisor tarafından verilen Travelers’ Choice Ödülleri'ne 7 oteliyle layık görüldü.

 

TripAdvisor'ın her yıl dünya genelindeki oteller, restoranlar ve turistik mekanlar arasında misafir memnuniyetine dayalı olarak verilen Travelers’ Choice Ödülleri’nde Elite World Hotels & Resorts, Türkiye’nin farklı yerlerindeki 7 oteliyle bu prestijli ödülleri kazanarak kaliteli hizmet anlayışındaki kararlılığını bir kez daha kanıtladı.

 

Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres, Elite World Grand İstanbul Küçükyalı, Elite World Grand Sapanca, Elite World İstanbul Florya, Elite World İstanbul Taksim, Elite World Marmaris ve Elite World Van misafirlerden aldıkları olumlu yorumlarla TripAdvisor Travelers’ Choice 2024 Ödülleri’ni almaya hak kazandı.

 

Elite World Hotels & Resorts Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu, "Konuklarımızın memnuniyeti ve deneyimi her zaman en önemli önceliklerimiz arasına geliyor. TripAdvisor Travelers’ Choice Ödülleri'ne bu yıl 7 otelimizle layık görülmekten dolayı gururluyuz. Konaklama sektöründe 50 yıla yaklaşan deneyimimizle kaliteden ödün vermeden sunduğumuz hizmetin misafirlerimiz tarafından bu ödülle takdir edilmesi daha iyisini yapma konusunda bizi teşvik ediyor. Yorumlarıyla bizi bu ödüle layık gören misafirlerimize de teşekkür ediyor, emeği geçen tüm çalışanlarımıza gösterdikleri olağanüstü çabadan dolayı minnetimizi sunuyoruz." dedi.

 

ABONE OL