SON DAKİKA
İnşaat ve emlak Cumartesi 28 Eylül 2024 09:55

EGE YAPI İLE ARSA ALIMINDA TAKSİT İMKANI

Ege Yapı, konut imarlı arsa projelerinde başlattığı yeni kampanyayı duyurdu. 29 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla, hayalinizdeki arsayı almak için cazip taksit seçenekleri sunuluyor.

Ege Yapı ile arsa alımında taksit imkanı

Bu fırsat, yatırım yapmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat niteliğinde.

Bu özel kampanya, bu Cumartesi Ataşehir Ege Yapı Satış Ofisi’nde gerçekleştirilecek etkinlikle taçlanacak. Katılımcılar, arsa projelerine özel birçok fırsat ve indirim imkanı ile dolu bu etkinlikte, hayallerindeki arsayı bulma şansına sahip olacaklar. Uzman ekip, ziyaretçilere projeler hakkında bilgi vererek, ihtiyaçlarına uygun en iyi seçenekleri sunacak.

YALOVA’DA EŞSİZ PROJE

Ege Yapı Pay Yalova, 29 bin 389 metrekarelik geniş proje alanıyla doğanın kalbinde konumlanıyor. Proje, 72 adet bağımsız bölüm, hobi bahçeleri, ateş çukuru, barbekü alanları, açık hava sineması, yoga ve meditasyon alanı, açık hava fitness alanı ve çocuk oyun alanları gibi çeşitli sosyal alanlarla donatılmış durumda. Bu alanlar, sakinlerine hem doğayla iç içe olma imkanı sunuyor hem de sosyal yaşamı zenginleştiriyor.Yalova, Osmangazi Köprüsü’ne yalnızca 15 dakika mesafede bulunuyor. Ayrıca Kuzey Marmara Otoyolu ve şehirlerarası feribot iskelesine olan yakınlığıyla ulaşım kolaylığı sağlıyor. İstanbul, Kocaeli ve Bursa gibi büyük şehirlere komşu olması, projeyi cazip kılan unsurlar arasında yer alıyor.Ege Yapı Yalova projesinde sunulan 24 ay faizsiz taksit imkanı ile arsa satışları devam ediyor. Bu fırsat, yatırımcılar ve ev sahibi olmak isteyenler için büyük bir avantaj sağlıyor.

ABONE OL