Dolar $
32.96
%0.03 0.01
Euro €
35.3
%-0.04 -0.01
Sterlin £
41.75
%-0.27 -0.11
Çeyrek Altın
4019.74
%-0.15 -5.89
SON DAKİKA
Göksel ÇAKIR | SPOR Çarşamba 12 Haziran 2024 16:15

EFSANE FUTBOLCULAR LONDRA'DA OPPO'NUN YARDIM MAÇINDA BULUŞTU

OPPO, 31 Mayıs'ta gerçekleşen UEFA Şampiyonlar Ligi final maçı öncesinde futbolun efsane isimlerini genç futbolcuların gelişimine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen özel bir maçta buluşturdu. OPPO'nun global marka elçisi ve ikonik Brezilyalı orta saha oyuncusu Kaka; genç futbolculara destek için eski takım arkadaşları Roberto Carlos, Clarence Seedorf ve Robert Pires ile birlikte yeniden sahaya çıktı.

Efsane futbolcular Londra'da OPPO'nun yardım maçında buluştu

OPPO, Londra'da gerçekleştirilen UEFA Şampiyonlar Ligi finali öncesinde gelecek nesil futbol yeteneklerine ilham vermek ve onların gelişimine destek olmak amacıyla futbol dünyasının yıldız isimlerini en yeni görüntüleme teknolojileriyle bir araya getiren heyecanlı bir buluşma gerçekleştirdi. UEFA Şampiyonlar Ligi bayrağı altında OPPO'nun global marka elçisi ve ikonik Brezilyalı orta saha oyuncusu Kaka, Roberto Carlos, Clarence Seedorf ve Robert Pires’ten oluşan efsane takım, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin davetlisi olarak Endonezya’dan gelen bir grupla özel bir maçta karşı karşıya geldi. Maçın sonunda tüm ünlü oyuncuların imzasıyla süslenmiş bir forma ve her birinde bir oyuncunun imzası bulunan dört forma olmak üzere toplam 5 formadan oluşan sınırlı sayıdaki özel set bir yardım müzayedesine tahsis edildi. Müzayedede bu setlerin satışından elde edilecek gelir, Endonezya'nın futbolda genç yetenekleri destekleyecek çalışmalarında kullanılacak. Sporun insanları birleştirme ve ilham verme gücünü bir kez daha hatırlatan maçta oyunculara da OPPO'nun özel sürüm OPPO Find N3 akıllı telefonunun hediye edildi. 

 

Spora ve genç sporculara her zaman tam destek

 

Kurulduğu günden bu yana spora olan bağlılığı ile tanınan OPPO, bu ve benzeri girişimler aracılığıyla genç futbolcuları güçlendirmeyi, hayallerinin peşinden gitmeleri için ihtiyaç duydukları kaynakları ve desteği onlara sağlamayı amaçlıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi'nin global resmi ortağı OPPO, futbolun dünya çapında gençler arasında popülerleşmesini ve gelişimini desteklemek için bugüne kadar çok sayıda yardım projesine öncülük etti. Kaka geçen yıl da Çin'de gerçekleştirilen yardım amaçlı bir futbol etkinliğinde Pekin ve Guizhou'daki okullardan 16 genç kıza temel futbol becerileri eğitimi vermişti. Daha sonra OPPO, İstanbul'daki UEFA Şampiyonlar Ligi finalini Kaka ile birlikte izlemek üzere dağlık Guizhou bölgesinden altı genç oyuncuyu İstanbul’da misafir etmiş, onlara dünyanın en büyük futbol müsabakasının atmosferini yakından deneyimleme fırsatı sunmuştu.

 

Son üç yıldır üst üste dünyanın dördüncü büyük akıllı telefon markası olarak tanınan OPPO, 60’ın üzerinde ülkede Find ve Reno akıllı telefon serilerinin öncülüğünde tüketicilere güçlü bir ürün portföyü sunuyor. OPPO, teknolojik yenilikçiliğin yanında dünyanın dört bir yanındaki spor tutkunlarına eşsiz deneyimler sunmayı, sporun evrensel dili aracılığıyla tüketicilere ilham vermeyi de amaçlıyor. Bu alandaki yolculuğuna 2015 yılında FC Barcelona ortaklığı ile başlayan şirket, bugüne kadar İtalya'da AC Milan ile girişimlere, Wimbledon ve Roland Garros gibi prestijli etkinliklerle çeşitli iş birliklerine imza attı.  

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR