Dolar $
32.9
%0.18 0.05
Euro €
35.26
%-0.11 -0.03
Sterlin £
41.65
%-0.11 -0.04
Çeyrek Altın
3992.55
%-0.24 -9.57
SON DAKİKA
Bahar BÜYÜKAHISHA | Kültür - Sanat - Magazin Pazar 23 Haziran 2024 18:11

EFSANE FİLMİN KONSERİ THE LİON KİNG IN CONCERT LİVE TO FİLM, AÇIK HAVADA İSTANBULLULARLA BULUŞTU

Dünya sinema tarihinin en ünlü ve en sevilen animasyon filmlerinden Aslan Kral (The Lion King – Live Action), canlı senfonik orkestra eşliğinde sahneye taşındı. 8 Haziran Cumartesi günü Cemil Topuzlu Harbiye Açık Hava Sahnesi'nde gerçekleşen ve Piu Entertainment tarafından düzenlenen etkinlikte binlerce kişi unutulmaz anlar yaşadı.

Efsane filmin konseri The Lion King In Concert Live To Film, açık havada İstanbullularla buluştu

Tüm zamanların en ünlü ve en sevilen animasyon filmlerinden Aslan Kral, vizyona girişinin 30. yılını İstanbul Film Orkestrası eşliğinde, Cemil Topuzlu Harbiye Açık Hava Sahnesi’nde kutladı.

 

Efsane filmin, Türkiye’de ilk defa canlı senfonik orkestra eşliğinde gösterimi gerçekleşen konserinde, Oscar ve Grammy Ödüllü Hans Zimmer’in bestelediği müzikleri ile Elton John ve Tim Rice’ın ödüllü şarkıları; ABD’de yaşayan Grammy adayı besteci ve orkestra şefi Esin Aydıngöz tarafından yönetilen 85 kişilik İstanbul Film Orkestrası tarafından İstanbulluların beğenisine sunuldu.

 

Heyecan Disney+ ile tüm güne yayıldı

Yaklaşık 2 saatlik büyülü performans birçok yaştan binlerce konuğa unutulmaz anlar yaşatırken ziyaretçiler,  1994 yapımı orijinal film ile 2019 yapımı canlı aksiyon filminin yayıncısı Disney+’ın konser alanına kurduğu eğlenceli standda  ikonik Aslan Kral pozunu vererek hatıra fotoğrafı çektirme imkanı da buldular. 

 

The Lion King efsanesi Mufasa: Aslan Kral ile devam edecek

İkonik The Lion King serisi, 20 Aralık 2024’te vizyona girecek Mufasa: Aslan Kral ile devam edecek. Oscar ödüllü yönetmen Barry Jenkins'in imzasını taşıyan yeni filmde Aslanlar Ülkesi'nin büyük kralı Mufasa’nın geçmiş öyküsü izleyicilerle buluşacak.

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR