Dolar $
32.95
%-0.01 -0
Euro €
35.9
%-0.21 -0.07
Sterlin £
42.46
%-0.28 -0.12
Çeyrek Altın
4144.88
%0.99 39.96
SON DAKİKA
Sürdürülebilirlik Pazar 31 Aralık 2023 16:50

ECOVADİS'TEN GÜMÜŞ MADALYA

Esans sektöründe faaliyette bulunan MG International Fragrance Company, sürdürülebilirlik çalışmalarını uluslararası bir ödülle taçlandırdı. Bağımsız iş sürdürülebilirliği derecelendirme girişimi EcoVadis tarafından yürütülen Kurumsal Sosyal Sorumluluk Değerlendirmesi 2023'te MG International Fragrance Company gümüş madalya almaya hak kazandı.

EcoVadis'ten gümüş madalya

Şirketlerin kurumsal sosyal sorumluluk uygulamalarını faaliyette bulunduğu sektöre, şirketin büyüklüğüne ve coğrafi konumuna göre analiz eden değerlendirmede MG International, sürdürülebilir politikalar çerçevesinde yaptığı yatırım ve üretim gücü ile performansını ortaya koyarak ödüle layık görüldü.

EcoVadis, MG International’ın sürdürülebilirlik performansını çevre, işgücü, adil işletme ve sürdürülebilir tedarik uygulamalarının da dahil olduğu kriterleri yaklaşık 450 soru çerçevesinde inceleyerek değerlendirdi. MG International'ın sürdürülebilirlik politikaları, girişimleri ve elde ettiği sonuçlar, Küresel Raporlama Girişimi, Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi ve ISO 26000 gibi uluslararası Kurumsal Sosyal Sorumluluk standartlarına göre analiz edildi. Dünyanın en büyük ve en güvenilir iş sürdürülebilirliği derecelendirme kuruluşlarından biri olan EcoVadis tarafından ödüllendirilen MG International, gümüş madalya alarak sürdürülebilirlik çalışmalarını taçlandırmış oldu. EcoVadis tarafından değerlendirilen şirketlerin sadece yüzde 25’i bu seviyede ödüle layık görülebildiği açıklandı. 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR