SON DAKİKA
GÜNDEM Cumartesi 09 Aralık 2023 15:17

E-TİCARET DÜNYASI DEPREM BÖLGESİNDE BİRARAYA GELDİ

Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği, deprem bölgesinin e-Ticaret ile kalkınmasını sağlamak amacıyla düzenlediği "Deprem Bölgesi E-Ticaret Konferansları Turu'nu tamamladı. Adana, Kahramanmaraş ile Gaziantep'te düzenlenen ve şehirlerin ticaret ile sanayi odalarının desteklediği konferans serisinde ETİD'in deprem bölgesine özel destek programlarının tanıtımı yapıldı.

E-ticaret dünyası deprem bölgesinde biraraya geldi

16 yıldan beri Türkiye’de e-ticaretin sağlıklı gelişmesi için çalışmalar yürüten ve e-Ticaret’in Türkiye ekonomisinin itici gücü olması için çalışan Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD), deprem bölgesinin e-ticaret ile kalkınmasını sağlamak amacıyla düzenlediği “E-Ticaret Konferansları Turu”nu tamamladı. Deprem bölgesine yönelik e-ticaret destek programlarının tanıtımı ile ticaretin arttırılması hedefiyle hayata geçirilen konferans serisi, 4,5,6 Aralık tarihlerinde Adana, Kahramanmaraş ve Gaziantep’te düzenlendi. 

ETİD Hakkında

 

Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD); 2007 yılında, gerçekleştireceği çalışmalar ve üyelerinin sektörel tecrübeleri ile Türkiye’de e-ticarete ilişkin hukuki altyapının oluşturulmasında, mevzuattaki eksikliklerin veya ihtiyaçların tespitinde ve çözümlenmesinde sektöre büyük katkı sağlayacak ve yol gösterecek çalışmalara imza atmak amacıyla kuruldu. ETİD yapmış olduğu organizasyonlar ve etkinlikler ile e-ticaret sektörü ve kullanıcıları için fark yaratarak sektöre katkı sunmaya devam ediyor.