Dolar $
32.95
%-0.01 -0
Euro €
35.9
%-0.21 -0.07
Sterlin £
42.46
%-0.28 -0.12
Çeyrek Altın
4144.88
%0.99 39.96
SON DAKİKA
Serpil PORTAKAL | Gastronomi Cuma 26 Temmuz 2024 09:35

DÜNYANIN İLK İKİ KİŞİLİK TERAS RESTORANI AYVALIK

Beyaz yakadan garsonluğa, işsizlikten iflasa, evlat kaybından aile dramına, başarısız bir evlilikten aşk acısına, hastalık, umutlar, müzik ve yemek… İşte benim hikayem diyor Can Sabri Dolu…

Dünyanın ilk İki Kişilik Teras Restoranı AYVALIK

Hayatın getirdikleri karşısında pes etmeyen ve yaşadıkları neticesinde yoktan var etme yetilerini ortaya koymayı başaran Can Sabri Dolu, yaşamı boyunca edindiği tüm bilgi, beceri ve deneyimlerinin karşılığında “İki Kişilik Teras Restoranı” kurarak dünyada bir “ilk”e imza attı.

Ayvalık’ta bir yıl önce misafirlerini ağırlamaya başlayan dünyanın ilk “İki Kişilik Teras Restoranı”, çok kısa sürede kendini özel hissedenlerin, unutulmaz bir akşama imza atmak isteyenlerin tercihi oldu. 

“SİZ ÇOK ÖZELSİNİZ”

“İki Kişilik Ayvalık”ta baş başa bir yemek ve herkesten, her şeyden uzakta, sadece ‘an’da kalarak çok özel bir deneyim yaşayarak, siz de kendinizi hayata karşı ödüllendirin…

 

Can Sabri Dolu’nun girişimiyle Ayvalık’ta hizmet veren konsept mekanda her akşam sadece iki kişi konuk ediliyor. 19.00’da servis başlayan gece 23.30’da sona eriyor. Misafirlerine en özel günlerinde çözüm ortaklığı yapan Can Sabri Dolu, konaklama ihtiyaçlarını ve akşam yemek programına ilişkin kendilerini özel hissetmelerini sağlayacak yönlendirmeleri de organize ediyor. Misafirlerini VIP araç ile bulunduğu alandan alıp transfer hizmetinin de gerçekleştirildiği gece 30 dakikalık bir çello resitali ile taçlandırılıyor. Menüde ise, isteğe göre vegan, vejeteryan, et, balık ve şusi menüleri yer alıyor. 

 

Can Sabri Dolu, iki kişilik restoranın kuruluş fikrinin yokluktan geldiğini söylerken, “bana hep sordular bu fikir nereden geldi diye. Gerçekten yokluktan geldi. Yokluğun içindeydim, dibinin dibini yaşadığım bir dönemdi. Bu sadece kirama destek olsun diye haftada bir gün yönetebileceğim bir iş operasyonuydu. Ama bugün ana işim oldu. Proje insanlara çok güzel geçti. İnsanların kendini özel hissetme duygusu, kedini özel hissetme arzusu, baş başa kalabilme arzusu bu projeyle gündeme geldi. Dünyada İtalya’da bir malikanede de var bu konsept. Ancak biz iki kişilik terasta, 16 metrekarelik bir alanda hizmet veriyoruz.” 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR