Dolar $
32.99
%0.41 0.13
Euro €
35.29
%0.12 0.04
Sterlin £
41.7
%0.09 0.04
Çeyrek Altın
3993.17
%-0.23 -8.96
SON DAKİKA
Mazlum AYDIN | Kültür - Sanat - Magazin Perşembe 20 Haziran 2024 11:35

DÜNYACA ÜNLÜ SANAT GALERİSİ THADDAEUS ROPAC, BODRUM LOFT'DA SERGİ AÇIYOR

Bodrum Loft, Avrupa'nın önde gelen galerilerinden Thaddaeus Ropac işbirliğiyle "Persona" sergisine ev sahipliği yapacak. Küratörlüğünü Artsa Danışmanlık'ın üstleneceği ve 4 Temmuz - 1 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek "Persona" sergisinde, vizyoner sanatçılar Erwin Wurm, Tony Cragg, Tom Sachs ve Sylvie Fleury'nin eserlerini sanatseverlerle buluşturacak.

Dünyaca Ünlü Sanat Galerisi Thaddaeus Ropac, Bodrum Loft'da Sergi Açıyor

Bodrum Loft, her yıl olduğu gibi bu yaz da tatilcilere sadece eşsiz bir tatil deneyimi sunmakla kalmayacak, aynı zamanda dünya standartlarında bir sanat şöleni yaşatacak. 

Türkiye’nin tatil cenneti Bodrum’un Demirbükü Koyu’nda yer alan Bodrum Loft, modern mimarisi, benzersiz atmosferi ve seçkin restoranlarının yanı sıra her yıl önemli sanat etkinliklerine yaptığı ev sahipliği ile de tanınıyor.

Geçtiğimiz yıllarda Almanya merkezli KÖNİG Galerie ve Fransa merkezli Perrotingalerisi ile düzenlediği sanat etkinlikleriyle dikkat çeken Bodrum Loft, bu yıl ise Avrupa’nın önde gelen bir başka galerisi Thaddaeus Ropac ile işbirliği yaparak "Persona" sergisini sanatsevereler ile buluşturuyor. 

4 Temmuz - 1 Eylül 2024 tarihleri arasında açık kalacak ve küratörlüğünü Artsa Danışmanlık’ın kurucusu Selcan Atılgan’ın üstlendiği “Persona” sergisi etkinlik, sanat ve tatil tutkunlarını bir araya getirirken, doğanın içinde sanatla buluşmanın eşsiz deneyimini sunacak.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR