SON DAKİKA
Giyim ve tekstil Pazartesi 23 Eylül 2024 02:59

D'S DAMAT İLE KIŞ SEZONU EKSTRA SICAK

D'S damat, doğanın zarafetini ve minimalizmin sadeliğini kucaklayan zamansız bir stille 2024/25 Sonbahar-Kış sezonunun kapılarını açıyor.

D'S damat ile kış sezonu ekstra sıcak

D’S damat 2024/25 Sonbahar-Kış koleksiyonu, doğal içerikli kumaşları ile asaletini vurgularken, yün, tüylü ve dokulu kumaşları ile de benzersizliğini ilan ediyor.

Soğuk sezon için şık, minimal ve sade parçaların hakimiyetinin göze çarptığı koleksiyon, yüksek kalite standartları ve titiz işçiliğiyle farkını ortaya koyuyor.

Rahat ve işlevselliğin vurgulandığı nefes alabilir ve hafif yapıya sahip parçaları ile kaliteli bir gardırop stilinin en güzel ipuçlarını veren koleksiyon, kadife dokunuşları ile dayanıklılığın önemini de hissettiriyor.

Yumuşak ve nötr tonlardan oluşan dengeli bir renk temasına sahip D’S damat 24/25 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, doğal tonları ile sade ve benzersiz stili tercih eden erkeklerin yine vazgeçilmezi olmaya aday…

Koleksiyonda nötr tonlarda deve tüyü, yulaf sütü, ekru, bej, optik beyaz, sıcak ve zengin tonlarda ise kahverengi, pas ve ceviz kabuğu da dikkat çekiyor.