Dolar $
32.97
%0.01 0
Euro €
35.45
%0.05 0.01
Sterlin £
41.87
%-0.03 -0.01
Çeyrek Altın
4027.18
%0.04 1.46
SON DAKİKA
İsa ÖZGÜLLER | Otomotiv Perşembe 20 Haziran 2024 14:01

DS AUTOMOBİLES, YENİ KOLEKSİYONLARINI SERGİLEMEYE DEVAM EDİYOR

DS Automobiles, lüks ve moda dünyasında olduğu gibi her yıl tanıtımını gerçekleştirdiği yeni koleksiyonlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

DS Automobiles, yeni koleksiyonlarını sergilemeye devam ediyor

DS Automobiles, tıpkı lüks moda dünyasında olduğu gibi her yıl yeni koleksiyonlarını sergilemeye devam ediyor. DS Automobiles'in değerlerini yansıtan ve kabul görmüş uzmanlığın güçlü bir ifadesini temsil ediyor.

Fransız zarafetini ve lüksünü yansıtan DS’in 2024 yılı koleksiyonunda hem şair ve gezgin hem de yazar ve kahraman olmasıyla Fransa tarihini simgeleyen bir karakter olan Antoine de Saint Exupery ile zengin bir iş birliği yapılıyor.

Exupery'nin birçok yönden ilham veren hikayeleri, onun dört eseriyle bağlantılı olarak DS koleksiyonuna Küçük Prens, Güney Postası, Kale ve Gece Uçuşu hikayeleriyle hayat veriyor. Antoine de Saint Exupery Koleksiyonu: ilham kaynağını yansıtan DS koleksiyonu DS 7'de sunulan Antoine de Saint Exupery Koleksiyonu, Antoine de Saint Exupery'nin maceralarla dolu hikayesiyle yakından ilişkili olan özel bir ortak imzaya sahip. Bu koleksiyon, dünyaya veda edişinin 80 yıl dönümünde Antoine de Saint Exupery'yi onurlandırıyor. Bu koleksiyon özel bir "Gece Uçuşu” renk seçeneğiyle geliyor. Sedefli boya, indigo ve bronz renkli yansımalar yaratan pigmentleriyle şafak vaktinde yıldızlı bir geceyi çağrıştırıyor.

DS 7’nin iç mekanındaki atmosfer, Criollo Kahvesi rengindeki Nappa derinin sıcaklığı ve dayanıklılığıyla 20 yüzyılın ilk yarısındaki havacılardan ilham alan bir tasarıma hayat verirken benzersiz bir uzmanlığı ve DS Automobiles'in büyük önem verdiği asil malzemelerin kullanımını yansıtıyor. Orta konsoldaki nappa deri süslemelerde, uçakların su buharı izini çağrıştırması için özel bir işleme tekniğiyle yapılmış tasarım eşlik ediyor.

Koleksiyonun içinde ve dışında yer alan özel armaların yanı sıra, Antoine de Saint Exupery Koleksiyonu’nun tamamlayıcı özellikleri olarak kapı eşikleri öne çıkıyor. Kapı eşiklerinde yazarın ilham verici eserlerinden alıntılar ve çizimler yer alırken, Antoine de Saint Exupery imzasına speedform logosu eşlik ediyor. Buradaki çizim bir uçak gövdesini çağrıştırıyor. Ortadaki pervane ise havacıların ve gezginlerin yön bulmak için yararlandığı yıldızları çağrıştırıyor. Bu koleksiyon lansmanını taçlandırmak için, Avrupa'daki ilk 80 müşteriye bir yıldızın adını taşıyan sertifika verilecek.

ABONE OL