Dolar $
32.83
%0.07 0.02
Euro €
35.11
%-0.46 -0.16
Sterlin £
41.62
%-0.23 -0.09
Çeyrek Altın
4013.51
%-1.22 -49.07
SON DAKİKA
Umut ÇELİK | İŞ DÜNYASI Çarşamba 12 Haziran 2024 11:07

DRAGON AGE'İN YENİ OYUNUNDA İSİM DEĞİŞİKLİĞİNE GİDİLDİ

Dragon Age: The Veilguard, gelecek hafta yayınlanacak olan oynanış fragmanıyla birlikte oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor

Dragon Age'in Yeni Oyununda İsim Değişikliğine Gidildi

BioWare’in Dragon Age Genel Müdürü ve Baş Yapımcısı Gary McKay, bir blog yazısı yayınlayarak yeni bir isme sahip olan bir sonraki Dragon Age oyunuyla ilgili yeni haberler paylaştı.

Gary, blog yazısında yeni oyunun isminin Dragon Age: The Veilguard olarak değiştirildiğini açıklıyor ve isim değişikliği kararlarının arka planını ve içeriğini anlatıyor.

“Yoldaşlarınızı oluşturan yedi benzersiz karakterin her biri, verdiğiniz kararların onlarla olan ilişkilerinizi ve onların hayatlarını etkileyeceği derin ve zorlayıcı hikayelere sahip olacak. Dünyaya salınan korkunç yeni bir tehdide karşı koyarken, unutulmaz kahramanlardan oluşan bu ekibi bir arada tutacaksınız. Dread Wolf'un bu hikayede hala önemli bir rolü var, ancak siz ve yoldaşlarınız - düşmanlarınız değil - bu yeni deneyimin kalbisiniz.

Bu nedenle, bu oyunun aslında ne hakkında olduğunu anlatmak ve yeni kahramanlarımız, onların hikayeleri ve tüm Thedas'ı kurtarmak için onları nasıl bir araya getirmeniz gerektiği hakkında ne kadar güçlü hissettiğimizi göstermek adına bu isim değişikliğine gittik."


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR