Dolar $
32.93
%-0.04 -0.01
Euro €
35.28
%-0.1 -0.03
Sterlin £
41.72
%-0.34 -0.14
Çeyrek Altın
4016.59
%-0.23 -9.01
SON DAKİKA
Kaya TEMEL | Teknoloji Pazartesi 17 Haziran 2024 14:55

DRAGON AGE: THE VEİLGUARD'IN YOLDAŞ KADROSU ETKİLEYİCİ BİR SİNEMATİKLE TANITILDI

Bugün yayınlanacak 15 dakikalık oynanış videosuyla birlikte, oyuncuları yeni Dragon Age'de nelerin beklediği netleşecek

Dragon Age: The Veilguard'ın Yoldaş Kadrosu Etkileyici Bir Sinematikle Tanıtıldı

Electronic Arts ve BioWare, 2024’ün sonbahar aylarında PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC’ye gelecek olan yepyeni, tek oyunculu RPG deneyimi Dragon Age: The Veilguard’da, oyuncuların maceralarına dahil olacak yoldaş kadrosunu tanıtan, yeni bir sinematik fragfmanın ön gösterimini yaptı. Dragon Age: The Veilguard zengin hikaye anlatımı, akıcı ve stratejik savaşlar, yoldaşlık ve kardeşlik ve kararların önemi ile şekillendirilmiş cesur ve kahramanca bir macera sunma amacıyla geliştiriliyor. 11 Haziran Salı günü saat 18.00’da oyunun ilk anlarından oluşan, 15 dakikalık bir oynanış sunan resmi oynanış tanıtımını Dragon Age YouTube kanalında izleyebilirsiniz.

Çok sevilen destanının bu yeni bölümünde oyuncular, Dragon Age'in tamamen özelleştirilebilen ve Veilguard olarak bilinen sıra dışı kahraman kadrosuyla birlikte cephe hattında savaşan yeni kahramanı Rook’u tanıyacak. Kendi hikayeleri, motivasyonları ve beceri ağaçları ile savaşa giren tüm yoldaşlarla birlikte Dragon Age: The Veilguard deneyiminin merkezinde kardeşlik bulunuyor. Thedas'ın kaderini sonsuza dek belirleyecek bu hikayede Rook'un ayağa kalkması, bir ekip kurması ve beklenmedik bir lider olmak için önemli ilişkiler kurması gerekiyor. 

“Dragon Age: The Veilguard, Dragon Age tarihindeki en derin yoldaş hikayelerinden bazılarını içeriyor. Oyuncularla olan ilişkileri ve Veilguard’ın kaderini etkileyecek romantizm, trajik kayıplar ve karmaşık seçimler arasında gezineceksiniz.” diyor Dragon Age: The Veilguard’ın Kreatif Direktörü John Epler. “BioWare’in hikaye anlatımı, bu maceranın her bölümünde öne çıkıyor ve hem Dragon Age hayranları, hem de bu seriye yeni giren oyuncular stüdyomuzun DNA’sı ile bütünleşen bu tasarlanmış ve karakter odaklı anlatımı tecrübe edeceği için inanılmaz heyecanlıyız.”

Dragon Age: The Veilguard’daki her bir yoldaş, savaş alanına kendi uzmanlığını getiriyor ve birlik olup imkansız zorluklarla yüzleşmek için cesaret veriyor. Oyuncular, maceraları boyunca oyundaki toplam yedi yoldaştan ikisi ile farklı takım kombinasyonları yaparak belirli görevlere uyum sağlayabilir ve her savaşın gidişatını değiştirebilecek güçlü sinerjiler yaratabilirler. Oyunun yoldaş kadrosu aşağıdaki gibidir:

Bellara: Antik sırları açığa çıkarmayı takıntı haline getirmiş yaratıcı ve romantik bir Veil Jumper.

Davrin : Canavar avcısı olarak ün kazanmış cesur ve büyüleyici bir Grey Warden.

Emmrich: İskelet yardımcısı Manfred ile tamamlanan ve Nevarra’nın Mourn Watch’undan gelen bir ölüm büyücüsü.

Harding: Büyük yüreği, olumlu görünümü, hazır bekleyen oku ve eşsiz büyülü güçleriyle birlikte bir yoldaş olarak savaşa geri dönen bir cüce izci.

Lucanis: Thedas'ın ünlü bir suç örgütü olan House of Crows'un soyundan gelen, harekete hazır ve pragmatik bir suikastçı.

Neve: Hem bir özel dedektifi hem de Tevinter'ın asi Shadow Dragons üyelerinden biri olarak daha iyi bir gelecek için mücadele eden bir alaycı.

Taash: Macera için yaşayan, risk almaktan çekinmeyen ve Lords of Fortune ile müttefik olan bir ejderha avcısı. 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR