Dolar $
32.98
%0.1 0.03
Euro €
35.39
%0.2 0.07
Sterlin £
41.86
%-0.04 -0.02
Çeyrek Altın
4026.93
%0.03 1.21
SON DAKİKA
Şafak GÜVEN | Teknoloji Pazar 16 Haziran 2024 16:59

DRAGON AGE: THE VEİLGUARD'IN OYNANIŞ VİDEOSU YAYINLANDI!

BioWare, yeni Dragon Age'de kendi hikaye anlatımı tarihini tekrar gözler önüne seriyor ve bunu heyecan verici oynanış sahneleriyle güçlendiriyor

Dragon Age: The Veilguard'ın Oynanış Videosu Yayınlandı!

Electronic Arts ve BioWare, merakla beklenen yepyeni tek oyunculu fantezi RPG deneyimi Dragon Age: The Veilguard'ın ilk anlarından oluşan oynanışa dair bir ilk gösterim yaptı. Bu cesur ve destansı macera serinin en çok bilinen, zengin hikaye anlatımı, fantastik dünya kurma, yardımcılar ve kardeşlik ve önemli hissettiğiniz bir dünya özelliklerine ev sahipliği yapıyor.

Dragon Age: The Veilguard’ın oynanış fragmanını izlemek için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

Dragon Age: The Veilguard‘da güçlü Elf tanrıları ile yüzleşmek ve dünyaya yaptıkları yıkımı durdurmak için bir maceraya atılacaksınız. Kendi hikayelerine ve motivasyonlarına sahip ilgi çekici yardımcı kadrosuyla birlikte, cephe hattında savaşan Rook adındaki bir karakter olarak tanındığınız oyunda, Dragon Age tarzında yardımcılar, deneyimin merkezinde yer alıyor. Rook’un ayağa kalkıp bir ekip kurması ve güvenilen, beklenmedik bir lider olmak için özverili ilişkiler kurması gerekiyor. Dragon Age: The Veilguard dünya çapında 2024’ün sonbahar aylarında PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC için çıkışını gerçekleştirecek.

“Dragon Age: The Veilguard’ın geniş ve hikaye odaklı deneyiminin her anının etkili şekilde hissedilmesini istiyoruz.” diyor Dragon Age: The Veilguard’ın Oyun Direktörü Corinne Busche. “Oyuncular diğer tüm Dragon Age oyunlarına kıyasla daha fazla bölgeye yolculuk edecek ve inanılmaz zorlu düşmanları alt etmek için seviye atlamaları ve derin beceri ağaçlarını özelleştirmeleri gerekecek. Ayrıca çatışmalarımız, serinin bilinen derin RPG stratejisiyle anlık, akıcı kontrolleri birleştiriyor. Dünyanın dört bir yanındaki oyuncuların, BioWare'in özenle hazırlanmış ve sürükleyici tek oyunculu RPG'lerinde bulunan hikaye anlatımını deneyimleyeceği için çok heyecanlıyız.”

Dragon Age: The Veilguard’da Solas'ın Elf Trickster tanrısı, Thedas'ı iblis dünyasından ayıran Veil’ı yerle bir etmek ve sayısız hayat pahasına da olsa halkının ölümsüzlüğünü ve şanını eski haline getirmek istiyor. Ancak ritüeli ters gidiyor ve en eski ve güçlü düşmanlarından ikisi açığa çıkarak en büyük korkuları gerçek oluyor. Rook'un bu iki güçlü tanrıyı durdurma macerası yaşayan şehirler, yemyeşil tropik bölgeler, kutupaltı ormanları, tehlikeli bataklıklar ve en ücra köşelere kadar Thedas'ın her yerine yayılacak ve Dark Spawn, Venatori Cultists ve Demons of the Fade gibi şeytani güçlere karşı dikkatli olmanız gerekecek.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR