Dolar $
32.61
%-0.55 -0.18
Euro €
34.99
%-0.59 -0.21
Sterlin £
41.37
%-0.73 -0.3
Çeyrek Altın
3932.2
%0.03 0.98
SON DAKİKA
Ayşe KIRCA | Kültür - Sanat - Magazin Cumartesi 15 Haziran 2024 10:15

DOU'DAN HEM HÜZÜNLÜ HEM DE ENERJİK BİR ŞARKI

Türkçe pop türündeki çalışmaları ile dikkat çeken ve son dönemde yayımladığı slow pop şarkılar ile başarılı bir grafik yakalayan DOU, Belki isimli yepyeni şarkısını Warner Music Türkiye etiketiyle sevenleriyle buluşturdu.

DOU'dan hem hüzünlü hem de enerjik bir şarkı

Kendine has vokal tarzı ve pop & arabesk füzyonlu şarkıları ile soundunu oturtan DOU, yeni şarkısı Belki'nin bestesine tek başına imzasını atarken sözlerinde Dilan Filiz ile ortak bir çalışma sunuyor. DOU’nun, geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiği Londra seyahatinde şarkının prodüktörü Oscar Bell ile bir araya gelerek yakaladığı uyum ile birlikte üretme alışkanlığı olan Ati Pikal’in de çalışmalara katılmasıyla son derece verimli geçen bir session’ın ürünü olan Belki şarkısı, Bell’in Mill Hill’deki stüdyosunda kaydedildi. Şarkının mix ve mastering işlemleri ise Ediz İre tarafından yapıldı.

Mid tempo bir şarkı ile yazı selamlayan DOU, enerjik ve aynı zamanda vokali ve sözleri ile hüzünlü bir şarkıya imza atarak dinleyiciyi aynı anda birden fazla duygunun içine sokuyor. Şarkının görsel dünyası için Doruk Önel ve Cemre Akın kreatif yönetmenliğinde bir visualizer hazırlandı ve projenin kapak görseli ile fotoğrafları da ikili tarafından gerçekleştirildi. DOU, Belki isimli yeni şarkısı ile ilgili duygularını şu sözlerle ifade ediyor: '' Yeni şarkım 'Belki', duygusal bir derinlik taşıyor. Şarkı, hayatta karşılaşılan belirsizliklerle ve geçmişle yüzleşmeyle ilgili bir hikayeyi anlatıyor.

'Belki' umut, kabullenme ve yeni bir başlangıç arzusuyla dolu. Şarkının temelinde, geçmişte bırakılan izleri silmek ve ilerlemek için cesaret bulma teması var. Kendi deneyimlerimden ilham alarak, bu şarkıyı insanların benimle duygusal bir yolculuğa çıkabileceği ve dans edebileceği şekilde yazmaya çalıştım. Şarkıyı Özge Özer İngiltere’de Oscar Bell ve Ati Pikal ile tamamlandık. Sözlerinde bana her zamanki gibi Dilan Filiz yardımcı oldu. Umarım beğenirsiniz. '' DOU'nun en yenisi Belki ve klibi, 14 Haziran Cuma günü itibarıyla Warner Music Türkiye etiketiyle yayımda!
ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR