Dolar $
33.62
%0.03 0.01
Euro €
37.17
%0.42 0.15
Sterlin £
43.3
%0.34 0.14
Çeyrek Altın
4330.59
%0 0.11
SON DAKİKA
Teknoloji Çarşamba 14 Ağustos 2024 19:59

DORMAKABA HZMETLERİ İLE EMNİYETLİ ÇÖZÜMLER

Dormakaba, bina yaşam döngüsü boyunca ayrıcalıklı hizmetleriyle her adımda müşterisine destek olmaya devam ediyor!

Dormakaba hzmetleri ile emniyetli çözümler

Emniyetli ve sürdürülebilir erişim çözümlerinin, yüksek performansının altında yatan kilit nokta, belirli periyotlarda kontrol edilmesidir. Yoğun sirkülasyona sahip binaların düzenli bakım gereksinimi, işlerin sorunsuz bir şekilde yürütülmesi açısından oldukça önemlidir. Düzenli bakım ve kontroller, sistemlerinizin her zaman güncel kalmasını ve arızaların etkili bir şekilde önlenmesini sağlar. Bu doğrultuda dormakaba ise planlamadan, montaja ve hatta sürekli kontrole kadar müşterilerine destek oluyor. Eğitimli ve donanımlı teknisyenleri ile sektördeki en iyi servis hizmet ağlarından birini sunuyor. Geniş ürün ve hizmet yelpazesi kapsayan ağlarıyla hızlı yanıt sürelerini sağlamak için ülke genelinde 7/24 sizlere yardımcı oluyor.

dormakaba uzman kadrosunun, bina yaşam döngüsü boyunca sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerin avantajlarından bazıları aşağıdaki gibidir:

Montaj: Her şey tek çatı altında toplanıyor. dormakaba üretici olarak, montaj ve servis hizmetlerini de gerçekleştiriyor.

Eğitim: Kendinizi geliştirebileceğiniz kapsamlı uzmanlık eğitimleri ve web seminerleriyle yenilikçi sistemlere güncel olarak erişebiliyorsunuz.

Dijital Hizmetler: Erişim kontrolü ile geçişleri yönetme imkanı sunuyor; ihtiyacınız olan veri kontrollerini uzman yardımlarıyla sağlıyor.

Güncellemeler ve Danışmanlık: Sistem çözümleri konusunda size danışmanlık sunuyor ve yazılınızın güvende tutuyor.

Bakım: Servis bakım anlaşması ile düzenli bakım, kontroller ve belgeleme düzeni sunuyor, uzun ömürlü kullanım vadediyor.

Onarım: “İmkansız” kelimesini kabul etmeyen firma, sorularınızı hızlı ve kolay bir şekilde çözüyor.

Orijinal Yedek Parça: Mükemmel uyum, üst düzey üretici kalitesi ve maksimum ürün ömrü için 7/24 servis desteğiyle yanında oluyor.

Modernizasyon ve Güncellemeler: Geçiş çözümlerinizin uzun vadeli işlevselliğini, güvenliğini ve korumasını sağlıyor.

dormakaba, sadece servis hizmetiyle değil, aynı zamanda modernizasyon kitleri ile erişim çözümlerinizin güncel kalmasına olanak sağlıyor. Mevcut otomatik döner kapınızın dış görünümünde herhangi bir değişiklik yapmadan, sadece kanopi içerisinde bulunan elektronik aksamı değiştirerek, yeni nesil otomatik döner kapınıza sahip olmanızı sağlıyor. Bu KTV FLEX elektromanyetik motor sayesinde; herhangi bir tadilat ve yıkım işlemine ihtiyaç duymadan, mekanik aksamı (kanatlar, cam ve kanopi) değiştirmeden, hızlı termin süresi avantajı ile döner kapınızı rahatlıkla yenileyebilirsiniz. KTV Flex Modernizasyon Kitleri ile döner kapılarınızı güncelleyerek, 1000€’ya varan fiyat avantajları sağlayabilirsiniz.

ABONE OL
Hepsiburada web  300x250