Dolar $
34.08
%0.02 0
Euro €
37.74
%-0.25 -0.09
Sterlin £
44.8
%-0.27 -0.12
Çeyrek Altın
4481.27
%-0.71 -31.78
SON DAKİKA
Sürdürülebilirlik Cuma 26 Mayıs 2023 07:26

DOĞUŞ TEKNOLOJİ'DEN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK RAPORUNU

Doğuş Teknoloji sürdürülebilirlik konusundaki taahhüdünü bir adım ileriye taşıyarak, ilk sürdürülebilirlik raporunu yayınladığını duyurdu.

Doğuş Teknoloji'den sürdürülebilirlik raporunu

Bu rapor, şirketin sürdürülebilirlik çalışmalarını ve gelecekteki hedeflerini paylaşmayı amaçlıyor. Rapora ilişkin Doğuş Teknoloji’nin Teknoloji Operasyonları ve Siber Güvenlikten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve Sürdürülebilirlik İnisiyatif Lideri Eray Gözener, “Başarılı ve iklim odaklı küresel politikaların hız kazandığı günümüzde, teknolojik dönüşümün yanı sıra riskleri doğru şekilde yöneterek küresel düzeydeki rekabetçiliğimizi mutlaka artırmamız gerekiyor” dedi.

“Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarından” 5’ini odağına almış olan Doğuş Teknoloji; toplumsal cinsiyet eşitliği, sorumlu üretim ve tüketim, nitelikli eğitim, iklim eylemi, sanayi, yenilikçilik ve alt yapı konularında çalışmalarını sürdürüyor.

Doğuş Teknoloji sürdürülebilirlik çalışmaları, kültürünün merkezinde yer alan "yenilikçilik" bakış açısıyla şekilleniyor. 

Doğuş Teknoloji sürdürülebilirlik raporu, sürdürülebilirlik alanındaki taahhüdünü ve gelecekteki hedeflerini duyururken, sürdürülebilirlik çalışmalarını sürekli olarak iyileştirmeye ve paydaşlarıyla iş birliği yapmaya devam edeceğini de vurguluyor.