Dolar $
33.09
%0.28 0.09
Euro €
35.99
%-0.02 -0
Sterlin £
42.91
%0.14 0.06
Çeyrek Altın
4261.96
%1.47 61.11
SON DAKİKA
Mustafa YAŞAR | Yerel Yönetimler Perşembe 11 Temmuz 2024 18:01

DOĞAYLA YAŞAM AKADEMİSİ'NDEN BAŞKAN ARAS'A ZİYARET

Muğla Büyükşehir Belediyesi, TED Üniversitesi, EGET Vakfı ve TOVAK Vakfı iş birliğiyle düzenlenen Doğayla Yaşam Akademisi'ne katılan öğrenciler Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras'ı ziyaret etti.

Doğayla Yaşam Akademisi'nden Başkan Aras'a ziyaret

“Kadın ve Ekoloji” temasıyla bu yıl ikincisi düzenlenen Doğayla Yaşam Akademisi Muğla’nın Marmaris ilçesi Turunç Mahallesi’nde gerçekleşiyor. 

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Başkanlığı’nın katkılarıyla yaşam bulan programa 20 kız üniversite öğrencisi katıldı. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, öğrencilerle birlikte vakıf başkanları Özlem Uzman, Ali Turan ve TED Üniversitesi'nden öğretim üyelerini makamında kabul etti.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, ziyarete ilişkin “Teması kadın ve ekoloji olan eğitim programı benim de çok önem verdiğim konuları kapsıyor. Öğrencilerimizin farklı üniversitelerden ve farklı bölümlerden oluşturulmuş olması da çok güzel. Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığımız yeni kuruldu ama çalışmalarına çok hızlı başladı. Büyükşehir belediyesi içerisinde oluşabilecek şiddetin önüne geçmek için “Şiddet Tutum Belgesini” imzaladık.” dedi.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR