Dolar $
34.08
%0.02 0
Euro €
37.74
%-0.25 -0.09
Sterlin £
44.8
%-0.27 -0.12
Çeyrek Altın
4481.27
%-0.71 -31.78
SON DAKİKA
Kaya TEMEL | Çevre ve Doğa Salı 30 Temmuz 2024 17:53

DOĞAYA DÖNÜŞ KAZANDIRIYOR

Şehir hayatının keşmekeşinden yorulan ve doğaya dönmek isteyen yatırımcılar için yeni bir kapı aralandı: "Lüks Kampçılık". Betonarme yapılar yerine ağaçların, temiz suyun ve bol oksijenin olduğu yerleri tercih edenler için son derece uygun olan vizyon projesi Vision Glamping, Ezine ormanlarında Kaz Dağları'nın oksijeniyle 250 metrekare arsa kullanım alanına sahip 30 farklı glamping alanıyla yatırımcıları doğaya davet ediyor.

Doğaya dönüş kazandırıyor
Modern yaşam biçiminin getirileriyle birlikte hızla kentleşen ve betonarmeye dönen yeni düzen insanları doğadan uzaklaştırdı. Şimdilerde deprem korkusu, pandemi, giderek artan şehir nüfusu gibi birçok sebepten dolayı ciddi oranda doğaya dönüş talebi her geçen gün artıyor. Bu noktada devreye giren Dr. Gayrimenkul, “Lüks Kampçılık” kavramı altında şehir hayatından kaçmak isteyen insanları doğanın modern ve lüks versiyonuna davet ediyor. Ezine ormanlarına konuşlanan Kaz Dağları’nın muhteşem oksijenine sahip Vision Glamping projesi, 366 metrekare brüt, 250 metrekare net arsa kullanım alanına sahip 30 farklı glamping alanıyla hem kampçılığa lüks bir dokunuş getiriyor hem de yatırımcıları kazandırıyor.

Lüks Kampçılık kavramını kullanıcılarla buluşturan Dr. Gayrimenkul Kurucusu Uğur Balkan Metel; “Modern hayatın bizi donattığı hayatımızı kolaylaştıran tüm argümanları gittiğimiz her yere taşımak istiyoruz. Bir yandan şehir hayatından kaçmak isterken bir yandan da konfor alanlarımızdan vazgeçmek istemiyoruz. Bu noktada doğaya dönerken konforu da beraberinde getiren lüks kampçılık kavramı doğdu. Tüm teknik detayları düşünülmüş bir vizyon projesi olan Vision Glamping projemizde gerçek anlamda doğanın kalbindeyiz. 2.500.000 metrekare 11 dönümlük bir arazide planladığımız projemiz, 30 glamping alanıyla 40 ila 80 metrekare arasında kullanıcının seçip yaptıracağı ev ve çok zengin sosyal alanlardan oluşuyor” dedi.

Bugün içinde bulunduğumuz ekonomik koşullar sebebiyle birçok yatırımcının arsa yatırımı yapamadığını belirten Uğur Balkan Metel; “Bu noktada uygun fiyatlarımızla ve eksiksiz projelerimizle devreye giriyoruz. Birçok arsa yatırımına göre fiyatlarımızın uygun olması ve yine birçok açıdan yatırımcıların beklentilerini karşılıyor olmamız projelerimizi iyi bir yatırım tercihi haline getiriyor. Vision Glamping projemizle Çanakkale Ezine ormanlarında lüks bir site içerisinde yarı olimpik yüzme havuzu, kışın ısıtmalı havuz, açık hava sineması, ATV safari parkuru araçları, eşsiz spa deneyimi yaşanacak alanlar, yürüyüş parkurları ve daha birçok olanağıyla kampçılığı modern ve lüks hale getirdik. Üstelik bunu ulaşılabilir bir fiyat aralığına oturtmayı da başardık. Doğa insanlığı çağırır çünkü insanlık doğaya aittir. Vision Glamping projemizle insanlara hak ettikleri doğal yaşamı vermeyi vadediyoruz” şeklinde konuştu.